Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Május 3-a után akkor tényleg...

Árokpart kérdése:

Május 3-a után akkor tényleg valamelyest vége lesz ennek a vírusos rémálomnak?

Figyelt kérdés
Van rá esély, hogy fokozatosan na persze nem azonnal de teszem azt június közepére már olyan lesz már az élet ugye mint máskor. Nagyon jó lenne, mert szerintem nem vagyok egyedül vele akit a bolondulás kerülget lassan emiatt. Újra jó lenne más hírt is hallani a TV-ben, az embereknek az életét intézni, teljes életet élni újra sokan legyenek a strandokon, legyenek falunapok, koncertek, misék, mindenki vissza tudjon menni a munkahelyére és a szakrendelések is újra indulhassanak. Végre itt a világhálón meg a közösségi oldalakon is újra vidám posztokat posztolnának végre, meg a hagyományos trollkodások lennének újra. Viszont sajnos úgy látom, hogy nagyon sok embernek mintha nem is hiányozna már az a rendes normális megszokott élet mint ami a járvány előtt volt, de miért van ez vajon?
2020. ápr. 25. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Láttál valami magyarázatot, matematikai modellt, statisztkiát ahol az eredmény május 3 lett ?

Orbán mondott egy dátumot de senki sem tudja hogyan jött ki, és most mindenki ezen túráztatja magát.

Ez egy poltikai döntés, nem sok köze van a valós vírushelyzethez. Mivel eddig alig teszteltek fogalmuk sincs a valós helyzetről. A tatbányai kórházat éppen most vágta taccsa a vírus. Nekem nem úgy tűnik, hogy itt bárminek is vége lenne.

2020. ápr. 25. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
A május 3 nem matematikai modell, hanem gazdasági modell, és addigra szabadulnak fel az ágyak, és épül ki a szükséges kórházi infrastruktúra. Ezt Orbán V. is elég konkrétan kifejtette.
2020. ápr. 25. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmi nem lesz ugyanolyan,nyugodjál bele.
2020. ápr. 25. 22:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a kedves utolsó hozzászóló pont azok közé tartozhat, akiket a kérdésem utolsó mondatában említettem. Szomorú dolog ez a szemlélet!
2020. ápr. 25. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

"legyenek falunapok, koncertek, misék,"

Na ezek pont nem hiányoznak.

Amúgy nyugodj meg ha most "visszaállítják" az eredeti állapotot, azzal csak azt érik el hogy tömegesen kezdenek hullani az emberek, akkor lesz csak igazán nagy a baj. Persze ez eddig is egyértelmű volt hogy 10-ből 7 embernek fontosabb a buli/kirándulás/strandolás mint a saját, családtagjai és más emberek egészsége, élete, szóval szerintem nagy csodát nem lehet várni, jó eséllyel itt is az lesz mint az olaszoknál.

2020. ápr. 26. 01:19
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te nagyon buta vagy.
2020. ápr. 26. 01:30
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

Mit nézed le a kérdezőt utolsó!

Okosabb a kérdező mint te. Te vagy a buta utolsó.

Igen kérdező, egyetértek, remélem villámgyorsan visszaállítanak mindent mint márc 11 előtt, mert ez már nem állapot ami van itt. Remélem május vége felé ugyanolyan lesz minden mint volt.

Hiányoznak nekem is a programok, koncertek, színház. Hidd el, hogy kijárási korlátozás ide vagy oda én úgy látom, hogy szrják le az emberek és mindenki megy kiruccanni sétálni. Kerti partykat tartanak baráti társaságok és milyen jól teszik. Nem is fogunk bent poshadni a lakásba.

2020. ápr. 26. 02:44
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Még annyit, kérdező, hogy ne úgx gondolkozz, hogy nem lehet kimenni. Menj csak ki, ne foglalkozz senkivel, semmivel. Menj mozdulj ki én is azt csinálom. Tegnap este fociztunk, két meccset lejátszottunk, a mozgás megvolt. Akinek élvezi ezt a helyzetet és ndm mozdul i, tegye. Zárja magára az ajtót. Sok agyament:).
2020. ápr. 26. 02:49
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

Mert sokan be vannak savanyodva, valamint a létminimumon tengődnek (saját hibájukból). Az ilyen emberek standardban irigyek mindenkire, akik náluk jobban élnek és megengedhetnek maguknak dolgokat úgy mint utazgatás, szórakozás, drágább rendezvényeken résztvevés. Számukra a jelen világhelyzet egyfajta elégedettséget és boldogságot szül, mert végre nemcsak nekik sz*r, hanem másoknak is, mostmár a szomszéd tehene is döglik.

Hozzáteszem az ilyenek többsége eddig is a négy fal között élte az életét, csak bevásárolni meg kocsmázni mozdultak ki. Tehát őket kb. annyiban érinti a jelen helyzet, hogy nem tudnak lemenni a kedvenc késdobálóba vagy talponállóba.

2020. ápr. 26. 07:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Remélem 7-9-es válaszolók a ti családtagjaitok, idős szüleitek is elkapják ezt a "semmiséget", bulizzatok csak nyugodtan. Ostobák...
2020. ápr. 26. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!