Mire alkalmatlan?Ez egy újabb semmit mondó fityeszes kérdés?
2020. ápr. 25. 17:00
12/30 anonim válasza:
Második ti meg 2010 óta alkalmatlanozzátok a Fideszt egy szóval ne gyertek. 2018 ban se volt értelmes ötletetek csak annyi, hogy bukjon a Fidesz. Szánalmas hülye banda vagytok, persze nem mindenki közületek csak 90%.
2020. ápr. 25. 17:08
13/30 anonim válasza:
Eddig semmivel sem bizonyította az alkalmatlanságát.
A fizetésemelésekkel lehet egyet nem érteni, de ez inkább morális kérdés, mintsem alkalmassági.
Az idősek otthonánál is kiderült, hogy távolról sem igazak a fidesz vádjai, persze ennek ellenére indítanak egy sokadik vizsgálatot, aminek ugyanúgy nem lesz eredménye.
Ellenben még nem is tett le semmi rendkívülit az asztalra. Összekapart eddig 50+ milliárdot egészségügyre a kormánytól, cserébe most viszont elesik a gépjárműadótól és parkolási díjaktól (+ az idegenforgalmi adó egy nagy részétől ugye). Ezek után szerintem az is eredmény lenne, ha különösebb deficit nélkül tudná tovább vinni a várost a következő évre.
2020. ápr. 25. 17:27
14/30 anonim válasza:
#13 "Az idősek otthonánál is kiderült, hogy távolról sem igazak a fidesz vádjai,"
Nem, koránt sem ez derült ki, hanem éppen ellenkezőleg, hogy a magyarázkodásában egyre több a hazugság, lehet hogy még az irathamisítás is. Ahogy pl. az, hogy Gál J. Zoltán gépén született meg egy állítólag más által megírt levél, vagy hogy minden rendben volt, miközben Karácsony aznap fordult kéréssel a kormányzat felé, amikor már karantén alá helyezték az intézményt éppen.
2020. ápr. 25. 17:31
15/30 anonim válasza:
Aki Budapest felszabadul címen csináltat rendezvényt a kommunista megszállásról, méheket akar buszmegállókba telepíteni, vagy minden 2. szava a nácizás, az sose volt alkalmas. Politikusnak jó, mert megszerzett némi hatalmat, és átvág mindenkit. Demszky is ilyen volt, egy liberális szélhámos.
2020. ápr. 25. 18:04
16/30 anonim válasza:
Erre a posztra szerintem igen,alkalmatlan.Zuglói lakos voltam,már akkor is a begyembe volt.Na meg kampánykor csörgött a telón feszt.Kari Geri vagyok blabla.Aztán anyum jól elküldte a f...ba.
Tarlós se volt a szivem csücske,de Karácsony....inkább nem írok semmit,mert leveszik a fejem 😁
2020. ápr. 25. 18:16
17/30 anonim válasza:
Karácsonyt én nem tartom nagyra, de a csapat, aki körülötte van több modern és innovatív ötletet vetett fel az elmúlt fél évben a várossal kapcsolatban, mint Tarlósék évek alatt. Valószínűleg a töredéke sem fog megvalósulni, mert Orbánék még akkor sem adták oda a városnak járó pénzt, amikor a sajátjuk volt a vezető, pláne most.
2020. ápr. 25. 18:51
18/30 anonim válasza:
Igen, alkalmatlan. Nem nyerne Forma 1-et. Se úszó világbajnokságot. Se atlétikait. De még Nobel díjat se érdemel. Azonban veled bármiben összemérve a képességeket vagy ismereteket, fölényesen nyerne. De tovább megyek. A legszélesebb értelemben vett kormány embereivel összemérve is dobogós lenne. Van ott is néhány ember, akinek nem a tudásával, hanem a lelkével van baj.
2020. ápr. 25. 18:53
19/30 anonim válasza:
"2018 ban se volt értelmes ötletetek csak annyi, hogy bukjon a Fidesz. "
Minden ellenzéki pártnak volt, hogy mit fognak tenni, ha nyernek. Kivétel a Fidesz. 2010 óta nincs kampány programja. Csak Soros és Migráns. Semmi más. Szerintem ezt a vitát engedd el.
2020. ápr. 25. 18:54
20/30 anonim válasza:
Ti olyan kettős mércések vagytok. Ha Fideszes politikusról írja ki valaki, hogy alkalmatlan sosem kérdezitek meg, hogy miben az bezzeg most igen. Álszent banda, ha kiírom, hogy Orbán alkalmatlan nem írjátok ide, hogy Forma1ben az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!