Van értelme jelenleg TB-t fizetni? Fogorvoshoz évek óta magánhoz járok. Jelenleg ki tudja meddig semmilyen alapellátás nincs. Akkor mire fizetünk?
Függetlenül, hogy milyen néven fut, vagy melyik része mire megy el, azt fizetni kell! Nem csak a konkrétan igénybe vett kezelést fizeted, hanem a rendelkezésre állást, hogy bármikor elláthatnak
Ha netán lenne egy önhibádon kívüli baleseted, akkor aligha problémáznál azon, nehogy a mentősök kimenjenek.
Persze leszolhattok es nyilvan fizetem de mire?
Mint irtam fogaszhoz ha jot akar az ember nem megy allami rendelesre.
Most pedig konkretan lehet akarmilyen bajom el sem latnak.
Hiszen megis pusztulhat az ember kiveve ha koronas. Bar az meg szinten megfog foleg ha idos. Mondjuk az meg nem vagyok.
#10 "Nem. Nem TB a neve és nem biztosítás. "
Mivel a kérdés így szól, hogy "Van értelme jelenleg TB-t fizetni? " Igen nevetséges azon kekeckedni, hogy valójában már más a neve annak ami befizetünk. Semmi más értelme nem volt, csak bele akartál valamiben kötni. Nem jött be.
" A biztosítást ha nem veszed igénybe a szolgáltatásaikat bármikor lemondhatod. Nem kötelező fizetni, és nem hajtják be visszamenőlegesen."
Most sem mindenkinek kötelező TB-t fizetni, ha nem olyan jövedelmed van amiből azonnal levonják. Pontosan emiatt hozták be azt, hogy akinek 3 hónapnál régebbi elmaradása van, azzal kifizettetik a közben szükségessé vált ellátása költségét. Nagyon sokan nem fizették a járulékukat és rengeteg ember saját döntése alapján fizeti.
A hasonlatok sohasem tökéletesen pontosak. Ettől még könnyedén érthető meg az amiről szólnak.
Mert mi van az allami fogaszattal?
Itt minden szakterultettel az a baj h maganrendeles is van.Ezért az allami szakrendelesrn direkt felvallrol vesznek. Látszatintezkedesrk vannak. Tunetkezeles. Hogy minel tobb penz folyjon be a magán rendelesekre!
Amugy szerintem maganrendelesrken is ugyanazt a szr gyogyszeteket adjak,lehet kedvesebb a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!