Most több évig (2+ év minimum) koronavírusosdit fogunk játszani? Másképp mi értelme lenne a felhatalmazási törvénynek
A kormány nyílt érdeke, hogy minél tovább elhúzzák, azaz "lassítsák" a járvány terjedését. A rendkívüli állapotok valószínűleg hosszú évekig fennmaradnak.
A magyarok a végsőkig kitartanak a karanténban ha kell évekig is, ha kell éhezve és nélkülözve, csak hogy közösen megmentsük néhány 90 éves életét, és hatalmon tartsuk a jelenlegi kormányt?
"A kormány nyílt érdeke"
Ugyan áruld már el nekem, hogy miért érdeke a kormánynak ez? A teljes magyar gazdaság összeomlott, a forint gyengült, a költségvetést újra kellett tervezni, a költségvetési hiány megugrott...??
A választás eredménye eddig se nagyon volt kétséges, most meg még nőtt is a fidesz népszerűsége.
Kár, hogy nem vágod, hogy baj van.
Kicsit nézz körül a világban!
Az a szomorú hogy büntetik az ellenzéki városokat pl. Göd.
Aztán cégeket kaparintanak meg mint Debrecenben. Féltem Bige Lacit is mert régóta fenik rá a fogukat.
Szerintem az, hogy demondtralni tudja: õ jo fiu, visszaadott minden jogot, az ellenzek a g.tzi, mert miket ki nem talalt rola, mi mindennel meg nem vadolta...
Plusz szinte biztos vagyok abban, hogy elorehozott valasztasokat fog tartani, meg mielott nyilvanvalo lenne a gyökagyu sajatjainak is, hogy a gazdasagnak kampo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!