Szerintetek jó ötlet lenne ami Pörzse Sándor mondott ma a az m1 Ma reggelében hogy a régi címer legyen újból? Utána Nagy Anna kormányszővivő beszélt róla.
2010. júl. 27. 23:26
1/22 anonim válasza:
én úgy érzem, hogy jelenleg ez totál nem számít.
2/22 A kérdező kommentje:
mármint mi? hogy a régi címer lenne?
2010. júl. 27. 23:31
3/22 anonim válasza:
szerintem tökmindegy! a lényeg, hogy legyen címer és kész!
4/22 anonim válasza:
az egész, szép és jó, de szerintem most nem ezzel kellene foglalkozni, van ezer más fontos dolog.
nekem nem oszt nem szoroz, hogy van e címer a zászlóban, felőlem lehet benne, de e köré fölös hírt kelteni.
5/22 A kérdező kommentje:
várom még a kommenteket.:)
2010. júl. 27. 23:46
6/22 anonim válasza:
egy csomó zászlót, címert le kéne cserélni
drága és felesleges
spróloni kéne, nem?
7/22 A kérdező kommentje:
hát figy én nem tudom.. Viszont nekem a régi az nagyon szép is nekem tettszene az ötlet!
2010. júl. 28. 00:14
8/22 anonim válasza:
ez a pörzse egy bolond. nem a régi zászló miatt, hanem a hiszekegy törvénye miatt.
10/22 anonim válasza:
Igaza van Pörzsének meg kell csinálni.A hiszekegyet is.Meg kell hogy erősödjön a nemzettudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!