Szerintetek hogyan lehet egy kiragasztott valasztási plakátot (akár kicsit akár nagy plakát) leszedni, eltávolítani? Kíváncsi vagyok az ötleteitekre!
Mondjuk ne vandálkodj. Azok a plakátok pénzbe kerültek valakinek, és sok munka kirakni.
Ha az a baj, hogy ott van még időn túl, akkor szólj a jegyzőnek, vagy a közterületfelügyelőnek és leszedetik velük.
"Mondjuk ne vandálkodj. Azok a plakátok pénzbe kerültek valakinek, és sok munka kirakni.
Ha az a baj, hogy ott van még időn túl, akkor szólj a jegyzőnek, vagy a közterületfelügyelőnek és leszedetik velük."
Nehéz az államrabszolga puffancsok élete....
Ez a plakátolás mindig nagy szívfájdalmam volt.
Először a kiragasztás. Van -e értelme? Kb. annyit sugall, mint a korabeli reklám, hogy "Cipőt a Cipőboltból". Valós üzenetet nem közvetít a választók felé a plakátokon sejtelmesen, vagy idiótán vigyorgó jelölt.
Ráadásul közpénzből. Ha egyik párt sem kapna pénzt a kampányra, az esélyek nem változnának.
Aztán a választások elmúltával, de még 1-2 év múlva is kergeti a szél a szétázott, festékkel lefújt, egyéb humoros módon kezelt ragaszokat, hiszen az eltávolításuk megint pénzbe kerül(ne).
Miután jól nyomon követhető, kinek az érdekét szolgálta a falragasz, kötelezővé tenném az eltávolítását, mondjuk a választáa után 1 hónapon belül, ha nem, akkor az önkormányzat távolíttassa el a plakáton szereplő SAJÁT költségére. Mint a KRESZ-ben, "aki az utat beszennyezte, kötelessége megtisztítani."
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:54
Ez jelenleg is így van. Az önkormányzat annak a pártnak a költségére távolítja el akinek a plakátja kint maradt. Csak be kell jelenteni h ott van, mert nem áll egy erre kinevezett ember minden sarkon.
"Nehéz az államrabszolga puffancsok élete...."
Nem tudom miről beszélsz. Szerintem ha már a törvény engedélyezi a kihelyezést akkor is tisztelni kell annyira más munkáját, hogy nem tépkeded le. Még ha az adott párt nem is a szíved csücske. Azt hittem, ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!