Soros Gyuriról még hány bőrt lehet lehúzni?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy kell a gyűlölködő kontent a szavazóknak, de Sorost már 7 éve ekézik, mindenféle hülyességgel, amit csak tényleg a buták hisznek el.
Romlott tojást vettem a boltban, ez is Soros műve?
2020. ápr. 22. 22:32
11/19 anonim válasza:
Nem is hallok róla mostanában.
12/19 anonim válasza:
Pedig emlegették, ugye éppen a Karácsony miatt.
13/19 lencsefőzelék válasza:
Itt is szó van róla (40-46 perc között):
14/19 anonim válasza:
Ki tudja, jó vastag a bőr a képén.
15/19 anonim válasza:
#7: Nem mondtam, hogy kedvelem Sorost. Az Origot viszont kimondottan utálom. Utálom, mert egyetlen szempontjuk a kormányzó párt seggnyalása, és az ellenzék bármi módon való lejáratása. Módszerekben, eszközökben nem válogatnak.
Ezért mocskos és undorító amit az Origo művel.
Ez minden, csak nem újságírás.
16/19 anonim válasza:
Vastag a bőr a képén, úgyhogy még jó néhányat, sajnos...
17/19 anonim válasza:
Azt csodalom, hogy meg nem lottek ki ezt a sorost. Mar nincsenek ilyen politikai gyilkossagok? Regen valahogy divatosabb volt.
18/19 anonim válasza:
Nem egyedül csinálja, nem ő a "főgonosz". De a fityesz azt csinált belőle, pedig csak egy üzletember. Nem tisztességes üzletember, de a többi sem az.
19/19 anonim válasza:
Mivel nem valószínű, hogy 120 évig fog élni, lassan kellene gondoskodni az utódjáról.
Gondolom az Origo is gondolt erre, és már tudják ki lesz utána a fő gonosz. Vagy eljön a világbéke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!