Soros Gyuriról még hány bőrt lehet lehúzni?
Értem én, hogy kell a gyűlölködő kontent a szavazóknak, de Sorost már 7 éve ekézik, mindenféle hülyességgel, amit csak tényleg a buták hisznek el.
Romlott tojást vettem a boltban, ez is Soros műve?
Az Origo képes minden nap elővenni. Most nem lehet migránsozni, mert nem jönnek. Magyarország jobban teljesít is kissé gáz lenne most. Ezért Soros mindig kéznél van.
(persze hogy a romlott tojás is Soros miatt van!) :D
Megérteném a kérdésedet, ha csak nálunk nem kedvelnék, de több országban vannak így ezzel.
Éppen a napokban olvastam amerikai kommentelőket Gyuri bátyád ténykedéseiről.
A kommentek jelentős része arról szólt, hogy míg az USA gazdasága lassan a padlóra kerül, addig "Soros és társai" hatalmasat szakítanak. Igaz Kínát sem szeretettel emlegették.
Miért kell elbagatellizálni Soros tetteit, befolyását, negatív hatását a világra nézve? Attól, hogy az origó minden nap előveszi, még igaz, amit róla írnak.
Fordítva is fel lehetne tenni a kérdést.
Az ostoba ellenzékiek szerint a romlott tojásról is Orbán tehet? Csak mert minden rosszért Orbánt teszik felelőssé ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!