Mi ez az ízléstelen uszítás a külhoni magyarok írányába?
Ha kaptak, hát kaptak, mi a baja ezzel a gesztussal Szabó Timeának?
Link: [link]
Ekkora a külhoni gyűlölet az ellenzékben?
Az ellenzek mar tok regen meghulyult ... senki nem foglalkozik veluk, ezert csinaljak a palavert. Hiszteriaznak, gyulolkodnek ... csak senkit nem erdekel, ettol aztan meg hulyebbek lesznek.
Nekem az a furcsa, hogy ilyen produktumert meg fizetest is kapnak.
Nem biztos, hogy úgy is gondolta, de e szerint a cikk szerint nem ez volt a célja:
Ez van, mit várunk mind a kádári agymosó kommunizmus alatt nőtt fel.Ott meg azt tanulták,hogy a "határon"
túl már nem magyarok vannak,ott szlovákok,románok stb.
Mit vársz ilyen csürhétől?? Aki felhánytorgatja,hogy Kolozs megyében,meg Beregszászban kaptak maszkot az ott elő sokszor jogaiktól megfosztott,másodrendű Magyar érzelmű emberek.
Milyen emberek az ilyenek? Milyen utolsó szemét alakok vannak a baloldalban? Magyar ellen uszít ...és ez fáj neki?...pfuuujj
Ezen a pár doboz maszkon meg védőfelszerelésen macerál?
Adja az Isten, hogy ne legyen rá nagyon szükségük a külhonban és probléma mentesen tudják átvészelni a vírus helyzetet.
Ez a nő meg csináljon minőségi, igényes ellenzéki politikát vagy ha nem tud akkor meg jobb ha eltakarodik a parlamet közeléből.
Bár utálom,mint a sz@rt,de ő azt neheztelte inkább,hogy elősször az országba legyen elég védőfelszerelés,aztán lehetne adni határon túlra.Csak ezt paraszt módra adta elő.
Én itt élő felvidéki származású vagyok,hát nem simogattak meg a szavai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!