Írok egy jó kvízt! Ön mennyire elégedett a kormányunkkal, a Fidesszel ma?
Figyelt kérdés
A: teljesen elégedett vagyok. B: szinte teljesen elégedett vagyok. Más opció nincs. Ha valaki mást ír vagy nem ír semmit azt annak veszem, hogy elégedett a kormánnyal.2020. ápr. 21. 16:59
1/10 anonim válasza:
Kérdező, ne adj ötleteket.
Még a végén ez lesz a következő nemzeti konzultáció
2/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kvíz! Hány millió forint közpénzt fogsz megpályázni ezért a brilliáns ötletért?
3/10 A kérdező kommentje:
Eddig mást írtak, tehát ők elégedettek.
2020. ápr. 21. 17:10
4/10 anonim válasza:
#2 vagyok, az első válaszoló nevében is szeretném mélységes bánatomat kifejezni, hogy ilyen jól kicseleztél minket, és trükkösen arra a következtetésre jutottál, hogy A. Ettől függetlenül tényleg jó a kvíz, védd le a szabványt gyorsan és add el az emminek!
5/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
Egy újabb értelmes kérdés.
6/10 anonim válasza:
"Írok egy jó kvízt!" ez nem kvíz csak trollkodás
A választ meg annak veszed aminek akarod attól még nem vagyok elégedett a kormánnyal
7/10 A kérdező kommentje:
Kicsit a nemzeti konzultációt figuráztam ki. Az is ilyen volt, volt 2 választás egy nyilvánvaló hülyeség meg egy amivel támogatod a Fideszt más nincs.
2020. ápr. 21. 17:35
8/10 anonim válasza:
És szerinted a nyuggerek, akik komolyan veszik ezeket a nemzethy konzultációkat, itt vannak és most majd jól magukra ismernek? :D
9/10 anonim válasza:
Felesleges kifigurázni, a konzultáció önmagában is paródia!
6-os voltam
10/10 anonim válasza:
Majd kinéztem a szemem, kerestem a kvízt. Még nincs meg. Lehet, hogy én más dolgot tudok kvíznek?
Na mindegy. szerencsére nem számít az értékelése. Sem az erről alkotott vélemény. Nekem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!