Hatósági karantén alól mentesítő/enyhítő kürölményt hol/hogy tudok kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam ezzel kapcsolatban infót, illetve nem találtam se az erre vonatkozó email címet/telefonszámot/nyomtatványt.
A nyomós indokaim megvannak egyébként.
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság rendelte el a hatósági karantént, ha ez változtat esetleg az igénylés menetén.
2020. ápr. 21. 13:25
11/14 anonim válasza:
#5 ezen most jót derültem! :))
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
De nem vagyok benne biztos, hogy a mail hivatalos 4mértesítési formának számít-e?
Szóval küld levélben is tv.
14/14 anonim válasza:
Ha meg nem keso : Hogyan mentesülhetnek méltányossági alapon a magyar állampolgárok a karantén alól?
Ird meg legyszi, hogy sikerult-e? Engem is erdekel, mert kulfoldrol kell par hetre M-ra utaznom. (2 hetet nem veszithetek el ezzel a baromsaggal) Privatba is irhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!