Fideszesek! Nektek mi a véleményetek Bede Zsoltról; a Vadhajtások újságírójáról?
Nem kedvelem Puzsért, de ez a részlet az egyik írásából tökéletesen illik erre a bedére:
"A proli ismérve más: büszke arra, hogy nem fogyaszt kultúrát, viszont határozott véleménye van a világ minden kérdéséről. Vagy összeesküvés-elméletekben utazó antiszemita, vagy rettegő antifasiszta, aki minden zugban a nagytőke fasizmusát sejti. A személyét reprezentáló kulturális deficitet agresszivitással pótolja, amikor pedig nem tud terrorizálni, nyilvánosan demonstrált önsajnálatba menekül. A prolinak semmije sincs, csak a büszkesége, a lakása, az autója, a lapos tévéje meg a százezres nyugdíja. A prolik nem a gyárakban teremnek – a kereskedelmi televíziók tenyésztik őket."
Vajon a momentumos főnök FeketeGyőrről -aki RENDŐRÖKET DOBÁLT PETÁRDÁval, mert az olyan jó hangulatot teremt- is ugyanígy vélekedett az itteni közönség?
A Bede csak alkalmazza általában a mindenkivel a saját módszerével elvét.
Ja, azt el is felejtettem. Ez a bede egy kificamodott lelkű, bamba lúzer. Ezt nem én mondtam róla, hanem a Tarlós Pista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!