Mi a véleményed Bede Zsoltról?
Figyelt kérdés
Bede Zsolt, vadhajtások, Fidesz,2019. dec. 27. 19:04
1/15 anonim válasza:
Fidesz báb aki próbál függetlennek látszani. Az ilyeneket azért tartja Orbán hogy lehessen rájuk mutogatni hogy ők a fasiszták nem mi.
2/15 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy ő lenne Orbán egyik személyi testőre?
2019. dec. 27. 19:08
3/15 anonim válasza:
Bocs, hirtelen válaszoltam rá és véletlenül Bayer Zsoltot olvastam.
4/15 mindentudó99 válasza:
#4 Ráillik Bayerre is amit írtál.
5/15 anonim válasza:
Egy jobboldali újságiró,a 444 meg a zindex ellenpárja.
Provokatív stílusával kivánja felhívni az emberek ellőt rejtve maradt vagy eltitkolt dolgokra a figyelmet.
A Mi hazánk nevű jobboldali párt szimpatizánsa és aktivistája.
6/15 anonim válasza:
Bede Zsolt nem újságíró. Az újságírás nem erről szól. Bede Zsolt egy senki, aki csinált egy szélsőjobboldali bulvár oldalt, amiért kap némi pénzt a fidesztől.
7/15 anonim válasza:
Egy önmagából hülyét csináló ember.
9/15 anonim válasza:
Szerintem fogyatékos enyhe vagy közepes mértékben, az ájemdöpípöl performanszánál nagyon kijött a probléma.
10/15 Micimacko67 válasza:
Előszerettel rohangál a Duna partján egy rózsaszín dildo-val a kezében...
Szerintetek csinál ilyet egy normális ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!