Bede Zsolt a jobboldali Gulyás Márton?
Harmatgyenge troll vagy.
Gulyás Márton egy politikai oknyomozó, tartalomgyártó, műsorvezető, Bede Zsolt meg csak egy csőcselék provokátor.
Gulyásnak volt egy frankó mtv-s videója, meg a slejmet néztem. Nem értettem vele egyet, de voltak muris pillanatai.
Bede nekem facebookon ismerős, lényegi elgondolása árthető, de megvalósítva kicsit prosztó.
Pártkatonának rossz lenni. :( nincs szabad véleményed, én tudom milyen, jobbikos voltam és rájuk is szavaztam amikor Vona mondta, hogy az Lmp-vel meg a Momentummal együtt lehetne működni.. mondjuk Schiffert bírtam, tehát annyiban oké, hogy a 2014 elötti LMP az jó volt.
Mindkettőt rühellem, de Gulyás egy értelmes, tanult ember aki oknyomozó és elemző tartalmakat készít plusz képes meghallgatni az ellenérveket és vitázni.
Bede egy ostoba, eröszakos, primitív b.rom akinek a tevékenysége kimerül műfarkak lengetésében, üvöltözésben, fenyegetőzésben, lökdösődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!