Mi a véleményetek a helyzetről?
Úgy látom, hogy az embereknek fogy a lelkesedése a járvánnyal kapcsolatban. Az elején mindenki fontosnak tartotta a járvány elleni védekezést, szerintem alig voltak, akik azt mondták, hogy ez felesleges. Viszont a kormány hetek óta ígéri, hogy eldurvul a helyzet, ami eddig nem történt meg (szerencsére). Most azt mondják, hogy na most aztán nő a fertőzöttek száma. De most sem több száz van naponta. A kórházak kiütése meg azért kiáltott némi felháborodást. Sok országban pedig kifelé jönnek a járványból Szóval lényege a kérdésemnek, hogy a kormány hitelét fogja veszteni, ha tényleg nem lesz durvább a helyzet? Persze ne is legyen, az lenne a legjobb. Nagyon kíváncsi lennék, mi a tervük arra az esetre, ha nem lesz szükség arra a sok kórházi helyre egyszerre.
Politikai véleményem most ebben a kérdésben nincs, nem szidni akarom a kormányt, csak kíváncsi vagyok mi hogy látja ezt. Tudom, hogy jó, hogy időben léptek és itt nem lett olyan a helyzet, mint Olaszországban,a jövőre gondolok.
Utolsó!
Asszem Orbán Viktor mondta.
Egyébként tudom, hogy azért nem vészes a helyzet, mert léptek időben (ez egyébként szerepelt a kérdés alatt, nem olvastad el?). Viszont sokat hangoztatták, hogy milyen hosszú ideig fog tartani a járvány és milyen durva lesz. Ebből csináltak a különböző lapok még nagyobb pánikot (portfólió cikk: 1,5 évig kell otthon maradni, ez csak egy példa).
Viszont mindezzel együtt, a fertőzöttek száma egyelőre még mindig nem több, mint eddig volt.
Én erre mondtam, hogy hitelét veszti-e. Ez is ott volt a leírásban, de lehet nem ennyire részletesen, meg lehet nem olvasta el (ezt a biztonsági öves válaszolónak írtam).
#15 "Asszem Orbán Viktor mondta."
Én meg nem 'asszem' hanem tudom hogy ezt nem mondta.
Még mindig ott tartunk, hogy baj van - megtették az intézkedéseket hogy ne legyen nagyon nagy a baj - te meg azt hiszed attól lesznek hiteltelenek, hogy éppen az intézkedéseik miatt nem lett nagyon nagy baj.
Ezért írtam, hogy nincs véleményem :)))
Elég sok minden benne volt a leírásban. Én a neten látom, hogy elég sok ember tartja már felfújt cirkusznak a vészhelyzetet, mert hogy hetek óta csak mondják ezt a tömeges megbetegedést. Ezt a kommentekből, posztokból, cikkekből szűrtem le. A fenti dolgok közül semmi sem az én véleményem (talán ezt konkrétan nem mondtam, de fel kell, hogy tűnjön ha jobban megnézed) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!