Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a helyzetről?

Valaki : kérdése:

Mi a véleményetek a helyzetről?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy az embereknek fogy a lelkesedése a járvánnyal kapcsolatban. Az elején mindenki fontosnak tartotta a járvány elleni védekezést, szerintem alig voltak, akik azt mondták, hogy ez felesleges. Viszont a kormány hetek óta ígéri, hogy eldurvul a helyzet, ami eddig nem történt meg (szerencsére). Most azt mondják, hogy na most aztán nő a fertőzöttek száma. De most sem több száz van naponta. A kórházak kiütése meg azért kiáltott némi felháborodást. Sok országban pedig kifelé jönnek a járványból Szóval lényege a kérdésemnek, hogy a kormány hitelét fogja veszteni, ha tényleg nem lesz durvább a helyzet? Persze ne is legyen, az lenne a legjobb. Nagyon kíváncsi lennék, mi a tervük arra az esetre, ha nem lesz szükség arra a sok kórházi helyre egyszerre.

Politikai véleményem most ebben a kérdésben nincs, nem szidni akarom a kormányt, csak kíváncsi vagyok mi hogy látja ezt. Tudom, hogy jó, hogy időben léptek és itt nem lett olyan a helyzet, mint Olaszországban,a jövőre gondolok.

2020. ápr. 20. 10:07
1 2
 11/17 Lazy Lover ***** válasza:
12%
ez így van inkább jobban félnek attól hogy mi lesz velük pénz nélkül nincs mindenkinek tartaléka hogy csak otthon legyen
2020. ápr. 20. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Ez a kormány semmivel az ég egy adta világon nem tudja hitelét veszteni a szavazóbázisa szemében,ez már számtalanszor bebizonyosodott . Ha személyesen OV menne el hozzájuk a szájukba kulázni,akkor sem vesztené hitelét , akkor mit gondlsz egy kis kivéreztetés ,megnyomorítás,elszegényítés majd bármit számít ? :D
2020. ápr. 20. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Elég furcsának találom a helyzetet, hogy néhány napja még júliusra jósolták, hogy akkor leszünk csak igazán benne, most pedig egyik percről a másikra kitalálták, hogy napra pontosan május 3-án tetőzik a járvány. Európa legtöbb országában május közepéig tervezik fenntartani a korlátozásokat. Érdekes, hogy így egyik pillanatról a másikra hirtelen a hiszti enyhítésén dolgoznak, nem a felkorbácsolásán. Talán eddig bírtuk gazdaságilag.
2020. ápr. 20. 12:01
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
#13 Ki mondott ilyet hogy napra pontosan május 3-án fog tetőzni a járvány?
2020. ápr. 20. 12:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Asszem Orbán Viktor mondta.

Egyébként tudom, hogy azért nem vészes a helyzet, mert léptek időben (ez egyébként szerepelt a kérdés alatt, nem olvastad el?). Viszont sokat hangoztatták, hogy milyen hosszú ideig fog tartani a járvány és milyen durva lesz. Ebből csináltak a különböző lapok még nagyobb pánikot (portfólió cikk: 1,5 évig kell otthon maradni, ez csak egy példa).

Viszont mindezzel együtt, a fertőzöttek száma egyelőre még mindig nem több, mint eddig volt.

Én erre mondtam, hogy hitelét veszti-e. Ez is ott volt a leírásban, de lehet nem ennyire részletesen, meg lehet nem olvasta el (ezt a biztonsági öves válaszolónak írtam).

2020. ápr. 20. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

#15 "Asszem Orbán Viktor mondta."

Én meg nem 'asszem' hanem tudom hogy ezt nem mondta.

Még mindig ott tartunk, hogy baj van - megtették az intézkedéseket hogy ne legyen nagyon nagy a baj - te meg azt hiszed attól lesznek hiteltelenek, hogy éppen az intézkedéseik miatt nem lett nagyon nagy baj.

2020. ápr. 20. 14:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Ezért írtam, hogy nincs véleményem :)))

Elég sok minden benne volt a leírásban. Én a neten látom, hogy elég sok ember tartja már felfújt cirkusznak a vészhelyzetet, mert hogy hetek óta csak mondják ezt a tömeges megbetegedést. Ezt a kommentekből, posztokból, cikkekből szűrtem le. A fenti dolgok közül semmi sem az én véleményem (talán ezt konkrétan nem mondtam, de fel kell, hogy tűnjön ha jobban megnézed) :)))

2020. ápr. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!