Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a helyzetről?

Valaki : kérdése:

Mi a véleményetek a helyzetről?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy az embereknek fogy a lelkesedése a járvánnyal kapcsolatban. Az elején mindenki fontosnak tartotta a járvány elleni védekezést, szerintem alig voltak, akik azt mondták, hogy ez felesleges. Viszont a kormány hetek óta ígéri, hogy eldurvul a helyzet, ami eddig nem történt meg (szerencsére). Most azt mondják, hogy na most aztán nő a fertőzöttek száma. De most sem több száz van naponta. A kórházak kiütése meg azért kiáltott némi felháborodást. Sok országban pedig kifelé jönnek a járványból Szóval lényege a kérdésemnek, hogy a kormány hitelét fogja veszteni, ha tényleg nem lesz durvább a helyzet? Persze ne is legyen, az lenne a legjobb. Nagyon kíváncsi lennék, mi a tervük arra az esetre, ha nem lesz szükség arra a sok kórházi helyre egyszerre.

Politikai véleményem most ebben a kérdésben nincs, nem szidni akarom a kormányt, csak kíváncsi vagyok mi hogy látja ezt. Tudom, hogy jó, hogy időben léptek és itt nem lett olyan a helyzet, mint Olaszországban,a jövőre gondolok.

2020. ápr. 20. 10:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Csak semmi megnyugvás! Itt még csak most fog eldurvulni a helyzet. Nálunk még felszálló ágban van. Jól elnyújtjuk. Nálunk egy év alatt fog lezajlani, ami máshol két hónap volt
2020. ápr. 20. 10:09
 2/17 A kérdező kommentje:
És akkor egy évig lesznek félig üresek a kórházak meg nem lesznek rendesen szűrővizsgálatok? :/ nem veszélyes ez?
2020. ápr. 20. 10:11
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Olyat még nem hallottam, hogy egy kormány azért vesztette volna el a hitelét, mert nem ütött be a krach.

Mindenki örülni fog, hogy ennyivel megúsztuk, és a kormány, OV és a Párt lesz a megmentő :)

2020. ápr. 20. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
1. Majd mindenhol ezeket az intézkedéseket vezették be, van ahol szigorúbbakat. Mitől tartana itt 10 hónappal tovább?
2020. ápr. 20. 10:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben van valami :D magamból kiindulva, én se állnék a parlament előtt, hogy na de azt ígértétek, hogy sok beteg lesz akkor mi ez? :D
2020. ápr. 20. 10:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az eddigi válaszokat, mindenki véleménye érdekel, ment a zöld kezecske :))
2020. ápr. 20. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező

AZÉRT vezették be a szigorú intézkedéseket, hogy NE legyen durvább a járványhelyzet. Most azt akarod összehozni, hogy azzal vesztik a hitelüket, hogy IGAZUK VOLT és NEM durvult el a járványhelyzet?

Az totál igaz, hogy az ellenzék megpróbálja majd ezt beadni és lesznek is sokan akik cuppanni fognak rá. Éppen ezért nem kellene fokozni a hülyeséget.

Mintha azt mondanám hogy használj biztonsági övet, hogy a balesetben ne repülj ki a szélvédőn és ne halj bele - majd elkezdenél amiatt szidni, hogy lám, amikor volt baleseted és használtad az övet, akkor nem haltál bele még csak súlyos sérülésed sem lett - lám hitelemet vesztettem a tanácsaimmal.

2020. ápr. 20. 10:56
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

A WHO két forgatókönyvről beszélt egy gyors epidémiáról ami sok ember életébe kerül és egy lassú lefolyásúról ami tovább húzódik de kontrollálható.

Szerencsére úgynézki az utóbbi opció lett belőle. Persze lehet nyavajogni hogy szétcseszi a gazdaságot az intézkedések de nézd ha gyorsan folyik le ugyan úgy beszarik minden sőt még jobban is lázasan senki sem fog neked dolgozni + az abból adódó pánik sokkal nagyobb lenne a mostaninál

2020. ápr. 20. 10:56
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
#7: Nem helytálló a hasonlatod, mert a biztonsági öv használata nem jár hátránnyal a használó számára.
2020. ápr. 20. 11:07
 10/17 anonim ***** válasza:
19%
9 ez nem feltétlen van így
2020. ápr. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!