Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz vagy ellenzék?

Fidesz vagy ellenzék?

Figyelt kérdés

Mindig jönnek azzal, hogy milyen rossz, hogy a fiatalok nem foglalkoznak a politikával. Hát azért sem, mert kb. ott tartunk, hogy saját névvel nem szabad állást foglalni különben vita kerekedik belőle-és akkor finoman fogalmaztam-annyira érzékenyen érint sokakat.

Most itt név nélkül, csak őszíntén, indoklással és minden mocsokolódás nélkül. Foglaljatok állást légyszi!

(egy fiatal, aki nem tudja mit gondoljon vagy minek/kinek higgyjen ezügyben)

2020. ápr. 19. 23:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Egyik se.
2020. ápr. 20. 00:02
 2/24 anonim ***** válasza:
55%

Fidesz, nagy átlagban meg vagyok elégedve a munkájukkal pár dolgot kivéve, pl a rémprimitív komunikációjukat, és a tanárok leszarásának olimpiai versenyét erősen visszásnak érzem...

Az ellenzék kritikán aluli sajnos...

Örülnék egy erős ellenzéknek, szügség lenne rá.

2020. ápr. 20. 00:10
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem elsősorban az a baj, hogy sokan úgy szállnak bele egy ilyen "vitába", hogy semmi információjuk nincs. Csak hallottak innen meg onnan ezt és azt, és akkor azt elkönyvelik szentírásnak. Valamint sokan egoból nyomják és ha valaki mást mond, mint ami az ő álláspontja, akkor egyből triggered lesz, és nem észérvekkel próbál reagálni.

Summa summárum: Sokaknak meg kéne tanulniuk elöszőr vitatkozni, mert bizony, az is egy külön "műfaj". Másodszor, ha valamiről fingod sincs, akkor inkább hanyagold a témát és beszélj arról amiről van. :)

2020. ápr. 20. 00:11
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Előző vagyok: vitatkozni helyett vitáznit akartam
2020. ápr. 20. 00:12
 5/24 anonim ***** válasza:
18%
A kormányt szidni általában trendi. Általában. Mert sokáig az volt a koreográfia, hogy a ciklus felénél mélyponton van a kormány népszerűsége, amit az ellenzék rutinból kihasznált. 2010 óta változott a helyzet. Azóta az ellenzék gyakorlatilag közröhej tárgya. 10 éve képtelenek fogást találni a Fideszen, akik jelenleg is (ciklus felénél tartunk) magasan a legnépszerűbbek. Azt hiszem, ezzel megválaszoltam a kérdést. :)
2020. ápr. 20. 00:14
 6/24 anonim ***** válasza:
8%

3as: miért kell éjjel-nappal a politikával foglalkozni és 10 féle forrásból híreket olvasni ahhoz, hogy valaki el tudja dönteni, hogy melyik pártra szavazna? Neked csak arról van véleményed, amit rendszeresen és alaposan tanulményozol? Ha valaki megkérdezi, hogy mi a véleméyed valamiről, akkor azt mondod neki, hogy "várj, utánanézek", majd 2 hét múlva visszamész hozzá a válasszal?

Miért is nem lehet azok alapján dönteni, hogy melyik pártra szavazna valaki, amit tud?

Senki nem akar vitázni. Az volt a kérdés, hogy kinek melyik párt, vagy melyik oldal szimpatikusabb. Mit kell ezt túlbonyolítani?

2020. ápr. 20. 00:17
 7/24 anonim ***** válasza:
46%
Fidesz. Mert félek a Soros által támogatott Mirgánskaravántól. Valamint attól is hogy Brüsszel elveszi a fődemet.
2020. ápr. 20. 00:20
 8/24 anonim ***** válasza:
34%
Egyik se, a politika arra jó, hogy az ember röhögjön mikor a felek egymásnak esnek és megy a szájkarate.
2020. ápr. 20. 01:10
 9/24 anonim ***** válasza:
62%

6-os, 3-as vagyok:Véleményed csak olyan dologról lehet, amibe bele is látsz/megérted. Mégha nem is teljesen. Én nem mondom, hogy kívűlről kell fújnod a jogot, de azért valami inteled legyen már, különben hogy alakítassz ki róla véleményt?

A veszélyes dolog az, ha valamit tudni vélsz ( de igazából fingod nincs róla ), és arról "véleményt" formálsz. És akkor te ott állsz a kis véleményeddel, majd jön az első kérdés, amivel alá kéne támasztanod. Aztán megróbálnád a semmire alapozva meseországot megidézvén válaszolni, majd kénytelen leszel rájönni, hogy jobb lett volna ha inkább az atomfizikáról kezdtek el diskurálni, mert ahhoz legalább értesz.

2020. ápr. 20. 01:19
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

Egyik se, de ha választani kell bárki más, de nem a Fidesz.

Tényleg jó lenne egy új ellenzék. Olyan akik értenek is hozzá.

2020. ápr. 20. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!