Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Mi a véleményetek...

Ellenzékiek! Mi a véleményetek azokról az ultrakonzervatívokról, akik mármár megszálottak?

Figyelt kérdés
Én beszéltem eggyel és mármár kiakadtam. Azt állítottam hogy amióta Orbán van azóta már rég elértük Skandinávia és Franciaország szintjét és hamarosan már elérjük Ausztira szintjét is. Hát én majdnem szétrobbantam, a röhögéstől. XD Mi a véleményetek az ilyenekről??

2020. ápr. 19. 01:02
1 2
 11/11 Fizikakedvelő ***** válasza:
100%
Kérdésednek köze nincs a konzervativizmushoz,ne haragudj. A konzervativizmus fokmérője nem az elvakultság és a kormányszimpátia körében keresendő. Konzervatív Edmund Burke volt,aki a szerves fejlődésben és a múlton alapuló lépcsőzetes haladásban hitt és azt támasztotta alá. Így én azt tudom neked mondani,hogy a FIDESZ inkább jobboldali,nép-nemzeti,bizonyos konzervatív elemekkel. Fontos még továbbá,hogy Burke konzervatív,viszont Metternich vagy a bécsi kongresszus eszmeiségének képviselői nem azok,ugyanis ők totális eltörlésre és a fékezésre,múlt megerősítésére helyezték a hangsúlyt. Ők a reakciósok.
2020. ápr. 19. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!