Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is itt szeretnétek hagyni...

Ti is itt szeretnétek hagyni ezt az országot?

Figyelt kérdés

Én már úgy vagyok vele hogy ez az ország a kormánnyal együtt azt sem érdemli meg, hogy itt építsek fel karriert, életet és persze hogy mindenből nekik adózzak. Az egész magyarságot ott tudja bárki igába fogni ahol akarja, nemzeti összefogás 0 mint az mindig is volt szinte, gyűlölik egymást a magyarok, a politikusok röhögnek ezen amit ki is használnak, ez az egész ország már önmagában nevetséges, nem beszélve arról hogy az emberek szavazatát burgonyával és felesekkel meg lehet vásárolni, és lassan már minden szférában jelen van a kormány fenyegető keze. Nagyon sokáig hű voltam a hazához, mindent próbáltam megtenni annak érdekében hogy elnézzem a számtalan negatívumot ami ezt az országot övezi, és elfogadni úgy ahogy van, de erre már képtelen vagyok és szerintem a legjobb megoldás egy olyan ország állampolgárává válni, ami megbecsül téged mint embert, a végzettséged, a munkád, a szorgalmad. És félre ne értsetek, nem gyűlölöm a magyarságot, egyszerűen ez a nép képtelen a változásra, én így látom.

Várom véleményeteket, gondolataitokat, lehetőleg normális és moderált emberektől.

2020. ápr. 18. 13:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Ja és ha majd megint véletlen járvány lenne akkor ne szaladj haza Magyarországra meg ne várd a segítséget a magyar kormánytól. Maradj az ámított országodban..

A sok magyarellenes külföldön mosogató emberke is gyorsan haza menekült egyből. Ilyenkor jó Magyarország? Ilyenkor elvárjuk, hogy az állam meg az EÜ segítsen? Miért nem marad külföldön ahol dolgozik?

2020. ápr. 18. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Én már egyszer itt hagytam, de aztán vissza is jöttem, mert külföldön összességében rosszabb volt. Lehet, hogy tudtam fizetni az albérletet, meg meg tudtam venni magamnak, amit akartam, de még így se érte meg tovább kint maradni. Őrültség a pénzre hallgatni.
2020. ápr. 18. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

Hat nemcsak a politikusokkal van baj. Az emberekkel is sok.Amit sajnalnek az a föld meg a varosok.

De ne legyenek illuziod kulfoldon is ugyanaz a korrupcio van. Csak az emberek jobb létben élnek. De azoknak a hata mögött uyganugy megy a sok mutyi meg torvenytelen dolog. Bankok iranyitqnak a hatterbol.

2020. ápr. 18. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Meg a nagy multik.
2020. ápr. 18. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon sokáig hű voltam a hazához"

Nem tudlak sajnálni, ha eddig tartott, míg megjött az eszed.

2020. ápr. 18. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

"A sok magyarellenes külföldön mosogató emberke" Hát persze, hogy neked minden külföldön dolgozó az mosogat és magyarellenes :)

Persze hogy miért is magyarellenes szerinted, azt nem tudnád normálisan elmagyarázni, de olyan jó leírni, mi? :)

2020. ápr. 18. 16:35
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem minek ehhez külön kérdés. Én bő 10 éve megléptem ezt, életem legjobb döntése volt. Ugyanazért a melóért, ugyanabban a szakmában négyszeresét kapom, mint amennyit tudomáson szerint MO-n adnak jelenleg átlagosan. A megélhetés meg közel sem 4-szer drágább, sőt, elvileg sok élelmiszer is olcsóbb átlagosan mint MO-n.

Az embernek a kedve, hangulata is teljesen más ha nem azt kell matekozni, hogy jön ki a hónap végén, hanem épp azon gondolkodhat hova menne nyaralni, vagy épp anélkül nézegethet új autókat, hogy nem mindig az jut az eszébe hogy elérhetetlen.

Abba meg kár belemenni, hogy az emberek alaphangulata sem az a buvalbaxott, besavanyodott valami. Abból az országból kb amit így neten lát az ember, az épp elég is.

2020. ápr. 19. 00:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
11: a magyar állam azoknak segített akik a vírus miatt munka nélkül maradtak? Tudtommal egy forinttal se, pedig ahhoz képest egy kicsit sok az a 60+ ezer Ft adó amit havonta elkérnek... Én Angliában élek és nem mosogatok, soha nem mosogattam és nem sok olyat ismerek aki mosogatásból él. Ellenben itt nem adóztatják szrrá ha esetleg van egy vállalkozáshoz ötleted és nem kell mindenhez engedély. Lehet ingyenes tanfolyamokat végezni ami piacképes szakmát ad, szakma nélkül is tudsz válogatni a munkákban és úgy általánosságban jobb az élet színvonal, több a lehetőség mindenre. Az angol kormány pl már lassan egy éve fizeti a bérek 80%-át. Eszembe se jutna hazamenni, de megértem azokat akik ideiglenesen hazamennek hogy lássák a családjukat, ha már dolgozni itt úgyse lehet. Utána úgyis visszajönnek. Semmi jogod nincs ítélkezni a külföldi magyarokról attól hogy te nem vagy hajlandó tenni a jövődért és meg vagy elégedve a kilátástalan élettel.
2021. jan. 22. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:
94%
És még a sör is jobb
2021. jan. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!