Miért hiszik el sokan Orbán Viktor hazugságát hogy bevándorlás ellenes?
Isten áldja meg Orbánt meg a Fideszt hogy nem engedi be a migránsokat ilyenek szoktam hallani sokaktól. De ezek az emberek vakok vagy mi? Csak saját példámból 2010 elött Nyíregyházán alig lehetett látni szinesbörüt. Az elmúlt években meg rendkivül megszaporodtak de ezt mondják Debreceni,Györi vagy Szegedi ismeröseim is.
Nyíregyen egyik ismerösöm elment szülésznönek tanulni és a kolinak egy teljes szintje csak feketékkel van teli és a tanárok elmondják hogy ezeknek esze ágában sincs hazamenni miután befejezték a tanulmányaikat hanem itt helyben Magyarországon alapítanak családot, illetve tanulni se nagyon tanulnak de megbuktatni nem is szabad.
Saját szemmel látom évröl évre hogy egyre többen vannak Magyarországon. Ami furcsa mert elméletileg megállítjuk Brüsszelt meg Orbán a nagy magyar nemzetbarátként ismert. Mire fel? Vagy mi ez a tudathasadás?
Más dolog amit mond, és más amit tesz.
Azért mondja magát bevándorlás ellenesnek, mert erre gerjednek a szavazói.
Valójában viszont annyi külföldit engedett be amennyit csak tudott. Mind1 honnan jöttek, akinek megfelelt Magyarország is, annak kinyalta a fenekét. Egyszer az index lehozott egy cikket milyen luxus körülmények között laktak pl. az ukrán vendégmunkások. Egy magyar munkásszálló 10szer csövesebb volt annál. De ez csak egy példa.
A Kesma média nem számol be ilyenekről, szóval nem is létezik.
+az meg sincs említve, hogy mennyi ember jött be letelepedési kötvények által.
"Miért hiszik el sokan Orbán Viktor hazugságát hogy bevándorlás ellenes?"
Mert erre buknak a nagyeszű imádói! (No meg arra, hogy: álíccsuk meg büsszelt, gyuri bácsival együtt!)
Aki azt mondja, hogy Orbán Viktor nem bevándorlásellenes az vagy nagyon buta vagy teljesen kimosta az ellenzéki propaganda az agyát.. vagy esetleg csak uszít a Fidesz ellen.
Nem tűnik fel, hogy azok az ellenzéki hazaáruló EP képviselők akikre szavaztok azok is azon vergődnek kint, hogy ítéljek el Magyarországot mert nem hajlandó befogadni migránsokat?
Húha kérdező... Én aztán nem szeretem Orbánt a legkevésbé sem, de amit te írsz, az ritka nagy ... primitívség (hogy finoman fogalmazzak). Szóval neked nem a bevándorlókkal van bajod, hanem a feketétékkel. Ennek semmi köze Orbánhoz vagy bármi máshoz, ez a te fajgyűlöleted, semmi más. Mi is a baj azzal ha fekete bőrű emberek Magyarországon tanulnak? És ha itt letelepednek, állampolgárságot kapnak? És ha fehérek jönnek külföldről tanulni és letelepedni, az nem baj?
Sok neonácik rájött miután tanult, hogy hülye volt, neked se késő elkezdened tanulni.
Itt most nem arról van szó hogy az ellenzék mennyivel jobban bevándorlàspárti. Hanem hogy miért hiszik Orbánról hogy bevándorlás ellenes?
A fekéteket azért emeltem ki mert azokat ránézésre megtudom különböztetni míg egy ukránról és románról nem tudom külsö alapján megmondani hogy bevándorló-e, nem célom kommentelni hogy jó vagy rossz e a bevándorlás, hanem hogy Orbán állít valamit mégsem azt teszi és elhiszik hogy migrácio ellenes amikor nem is az
6-os:
"Sok neonácik rájött miután tanult,"
Te meg arra jöhetnél már rá, hogyan kell helyesen fogalmazni!
De ha rájössz is, semmi sem indokolja, hogy gyűlöld a normális embereket!
Milyen migráncsokat kell befogadnod, cicám? Mesélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!