Miért ezek a szennyoldalak a felkapottak "független objektív oldalak"?
Figyelt kérdés
Van egy egyáltalán olyan hogy hiteles oldal? Az ellenzékiek leggyakrabban a 2014-ben Soros György alapítványától, az Open Society Foundationstól 49 500 dollár (több, mint 10 millió forint) támogatást kapott 444-et olvassák, amelynek ez miatt és sok más miatt is lőttek a hitelességének, és a független objektívításának. [link] Erről tudni kell még hogy ugyanazok írják mint az indexet meg az origot, ismét két weboldal ahol vigyázni kell a cikkek hitelességére és a független objektívításra, csak az egyikük nem kíván a Soros hálózat része lenni. Ezen kívül a másik felkapott a magyar narancs, akik egyébként a 24.huba is írnak cikkeket, a magyar narancsos újságírók. Erről is tudni kell hogy az Open Security által támogatott és fenntartott szervezet támogatja. A legtöbb oldal pedig ezekről az oldalakról idéznek, mint független forrás.2020. ápr. 17. 20:07
31/35 anonim válasza:
"Hiába töröltetitek, megint kiírom csak másképp ugyanazt. :D"
Nem mondod...
32/35 anonim válasza:
12:49: hú, de kemény vagy öcsém! Nekem már csak két kérdésem lenne:
1., Hányat szültél már?
2., Nekem furcsának tűnik az érdeklődés, amit Gyuri bácsi nemi szerve iránt mutatsz. Mi áll ennek a hátterében? Nem akarsz bevallani semmit?
33/35 A kérdező kommentje:
Elmentek otthonról? Szerintem ha ilyeneket kérdezel bisztos meleg vagy. :D
2020. ápr. 19. 17:38
34/35 anonim válasza:
17:38: ne terelj, ne terelj, te beszélsz folyton a szopásról.
35/35 A kérdező kommentje:
Te sem tereli. Te neked ez jutott arról eszedbe?
2020. ápr. 20. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!