Bkk-n kötelező lesz a maszk?
Figyelt kérdés
Ez valami megkésett bolondok napi tréfa?
Ez a karácsony ez egy kész paródia...
2020. ápr. 17. 17:36
21/59 anonim válasza:
Amúgy nem olyan gáz a maszk. Igaz nekem szelepes van de a múltkor kirándulni voltam vonattal. 4-5 órát simán ellehet benne lenni. Igaz a végére alig éreztem már a fülem. :D
22/59 A kérdező kommentje:
#19 ezt nem te határozod meg. Kinek képzeled magad?
2020. ápr. 17. 18:56
23/59 A kérdező kommentje:
Szelepes? Amin kifelé simán megy a levegő. Azzal simán fertőzől ezek szerint. Az akkor mivel jobb???
2020. ápr. 17. 18:57
24/59 anonim válasza:
Te mondtad, hogy azért nem veszel fel maszkot, mert amikor megvetted a bérletet, nem voltak ismertek a feltételek. Viszont mire a következőt megvennéd, már ismertek lesznek.
Egyébként engem az se zavar ha megbüntetnek, nem az én pénzem. Pattoghatsz és írhatsz ilyen üzeneteket, de attól még ez van. Bemásolom ide, hogy mit írtál, lássa más is, hogy milyen vagy:
"Milyen alapon akarod te meghatározni hogy mit csináljak?
Ki vagy te? Senkiházi!
Ostoba rettegő!"
25/59 anonim válasza:
Már pont ideje lenne kötelezővé tenni mindenhol,mindenkinek aki bemegy egy közértbe áruházba.benzinkútra postára....
26/59 anonim válasza:
Több városban is most vezetik be maszk/sál/akármi kötelező viselését közterületen. (fideszes és ellenzéki városokban is)
27/59 A kérdező kommentje:
Baromság!
2020. ápr. 17. 19:53
28/59 anonim válasza:
Vicc. Majd biztos karigeri mondja meg mit viseljek a békáká járatain.
29/59 A kérdező kommentje:
Le kéne mondania. Alkalmatlan egy város vezetésére.
2020. ápr. 17. 21:10
30/59 anonim válasza:
Még szerencse hogy Cili néni alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!