Te támogatnád Vona Gábort pénzzel, hogy még több vlogot tudjon csinálni a you tube-on?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert kissé meglepődtem,hogy a régebbi vlogoknál nem tüntette fel,de aztán igen,hogy támogass :D Most ez komoly? Nem elég hogy a nézettséggel is pénzt akar keresni,még lehúzza a nézőit is ? Nem szedett össze elég pénzt fénykorában ? Normális az hogy valaki egy párt élén áll,aztán a you tube-on köt ki vlogokkal ?2020. ápr. 17. 01:03
1/10 anonim válasza:
Akinek az lmp-vel egyutt a ket harmadot koszonhetjuk annak egy forintot se
3/10 anonim válasza:
Néha nézem a videóit, pénzt persze nem küldenék neki. Ennek ellenére szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy van egy patreon oldala, ha ezt csinálja teljes állásban most. Nyújt egy szolgáltatást, ami ingyen elérhető bárkinek és kirakta a becsületkasszát, hogy aki akar az dobjon bele.
4/10 anonim válasza:
Persze, nyilván, egyszerű emberként leállok a milliomos politikusokat támogatni, hogy nekik még több legyen, nekem meg még kevesebb...
5/10 anonim válasza:
Mesterkélt, elferdített politikai hirdetésekért? Kösz, nem. Nem tudom, hogy mi annak az embernek a célja, szélsőjobbos influencer akar lenni?
6/10 anonim válasza:
Hagyjuk már.Bohócot csinált magából és hazaáruló pártot a Jobbikból.
8/10 anonim válasza:
Mert egy nemzeti radikális pártból csicskapártot csináltak. Kevés jó mondása van Viktóriónak,de ez speciel az.Az a Jobbik,amelyik anno meg akarta akadályozni Gyurcsány visszatérését,most vele közös listán szerepel. Számomra ez hazaárulás.
9/10 anonim válasza:
Persze,támogatnám . El lehetne esetleg intézni,hogy a fizetésem egyből neki menjen ?:D
10/10 A kérdező kommentje:
8-assal egyet értek.
2020. ápr. 18. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!