Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még az IMF szerint is Magyaror...

Még az IMF szerint is Magyarország jöhet ki majdnem a legjobban a válságból az európai országok közül. Ez nem annak a jele, hogy a kormány jó döntéseket hozott?

Figyelt kérdés

Ha a kormány elkezdte volna két kézzel szórni a pénzt, és mindenkinek feltétel nélküli alapjövedelmet biztosított volna (hitelből), akkor sokkal rosszabb helyzetben lehettünk volna a járvány végére.

Ehelyett inkább átfontolt, józan döntéseket hozott.

2020. ápr. 16. 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

Az IMF a Magyarország által biztosított adatokból elemez.

Példa.

Én havi fizetésem 1 millió forint.

Neked nincsen havi kereseted.

Az IMF azt "látja" hogy átlagban, 500-500 ezer forintot keresünk.

2020. ápr. 16. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

A példának azzsl kéne kezdődni hogy a kormány azt mondja hogy ...

A kormány meg azt mond, amit akar.

2020. ápr. 16. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#12: Ennyi erővel semmilyen számítást vagy kimutatást ne végezzünk sehol, mert úgyis mindig mindenki azt mond amit akar.

A kérdésre válaszolva, szerintem ez még nagyon képlékeny. Ha megfigyeled akkor láthatod, hogy naponta jelennek meg egymásnak gyökeresen ellentmondó előrejelzések a gazdaság kapcsán is. Az IMF becslése nem hagyható figyelmen kívül, de egyelőre szerintem még korai megmondani, hogy mi hogyan alakul. Reméljük igazuk lesz.

2020. ápr. 16. 18:49
 14/17 Micimacko67 ***** válasza:
22%

Fideszesek, nem érzitek, hogy kezdetek tudathasadásos állapotba kerülni?

Korábban az IMF maga volt a patás ördög, még nevét sem volt szabad kiejtenetek...

Most meg erre a szervezetre hivatkoztok?

Viccesek vagytok....

2020. ápr. 16. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
#11 Az imf sokkal több adatot lát, mint ahogy te képzeled, nem csak a fizetéseket.
2020. ápr. 16. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező

Nekem tetszik az amit az IMF most mond az országról, de ettől még nem felejtem el hoyg miket mondtak 15 éve, 10 éve meg utána is.

Az IMF-nek nem kell elhinni amit állít ha nem hittük el nekik amit 2011-ben mondtak vagy utána, hogy újabb hitel nélkül csődbe megy az ország, hogy megszorítások kellene, privatizáció kell, a nyugdíjakat és szociális ellátásokat kell csökkenteni hogy a gazdaságot talpra lehessen állítani.

Akkor is hatalmasat tévedtek, most sem veszem készpénznek a szavaikat - te se tedd!

Örüljünk annak hogy végre nem jönnek állandóan azzal hogy csak ideiglenes a gazdaság javuló helyzete, meg nincs elég stabilitás a gazdaságban, az Orbán kormány intézkedései nem jók stb. De ne feledjük mennyiszer tévedtek már korábban. Úgy cirka mindig. Szóval örüljünk neki, de ne vegyük készpénznek, hogy tényleg minden rendben lenne!

2020. ápr. 16. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Látom #15, hogy "sikerült" értelmezned a #11 hozzászólást...
2020. ápr. 17. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!