Ti is érzitek, hogy kezd lassan ereszteni a korona lufi?
Az a vicces hogy egy hónappal ezelőtt pontosan erről próbáltunk beszélni.
De akkor azért vertétek az asztalt, hogy azonnal legyenek bezárva az iskolák, azonnal legyen határzár, karantén totál elszigetelés mertmindmeghalunk!!!!
Próbáltam én is meg sokan mások is magyarázni, hogy még túl korai, még nem kell a hiszti, még nincs akkora baj és ha elsietjük akkor mire tényleg fontos lenne, már mindenki belefásul az otthon létbe és felrúgja az egészet.
Itt is van. Most ugyanazok akik pár hete követelték a karantént, iskolabezárást, most ugyanolyan hangosan követelni kezdik az ellenkezőjét és ugyanúgy próbálnak mindenkit befolyásolni hogy megtegyék.
Szerencsére ennél értelmesebb emberek ülnek ott ahol dönteni kell róla és nem lesz elsietve.
Mert nem "kezd ereszteni a korona lufi", csupán végre észreveszitek, hogy nincs világvége - ahogy próbáltuk mondani az elejétől.
DE BAJ VAN, NAGY BAJ, csak SIKERES volt a járvány LASSÍTÁSA. nem múlt el a veszély, csak nem következett be az a katasztrófa, ami máshol igen, mert nem vették komolyan, hogy baj van. Ezért meg kell tartani ezt a sikert, meg kell tartani a járvány ilyen lassú terjedését és nem kidobni minden erőfeszítést a kukába azzal, hogy most világvége helyett járványvégét kezdtek hallucinálni!
Nincs vége! Csak nem lett akkora katasztrófa mint lehetett volna. Ne csináljatok belőle világvégét csak mert nem bírjátok a seggeteken!
Ha rajtam múlna itt semmi korlátozás nem lett volna soha. Szóval ezt benézted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!