Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az érettségi...

Mi a véleményetek az érettségiről hozott döntésről? Szerintetek ez a végleges, vagy van még esély a módosításra?

Figyelt kérdés
Kicsit abszurdnak,logikátlannak,és nevetségesnek tartom azt,hogy bezártak az iskolák,mindenhol azt szajkózzák,hogy ne tegyük ki a lábunkat otthonról, a "diákok,ha tehetik maradjanak otthon",majd a kormány bedobja azt,hogy majdnem százezer diákot küldjön el az országban minden felé érettségizni. Oké,hogy 10fő van egy teremben,de a diákok nagytöbbségének a közeli rokonai külföldön dolgoznak,akik hazajöttek a vírus miatt,és karanténba vonultak ,a házból az egész család de ki se be,majd ültessük be őt a többi gyerek közé? Amióta az iskolák bezártak, az udvaron kívül nem voltam sehol,sok az idős (és beteg) hozzátartozó a családban,majd elvárják,hogy napokon keresztül mászkáljak mások között? Nagyrésze a diákoknak messziről jön,vonattal,busszal,és nyugodtan üljek be melléjük? Ennyi erővel mindenki mehetne bulizni,tarthatna ballagást,esküvőt,családi összejövetelt,meg minden mást,amire eddig azt mondták,hogy nem lehet.:D Én egyszerre vagyok emiatt dühös,szomorú,és borzasztóan ideges is.

2020. ápr. 16. 12:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem csak a kijárási korlátozás a probléma tárgya. Rengeteg olyan iskola van az országban, ahol az elmúlt 2,5-3 hónapban semmiféle oktatás nem zajlott távoktatás néven, az én sulimban sem bejövős történet, nem működik. Az ismétléseket pár tárgyból jóformán el se kezdtük, és a rendes anyagot sem vettük végig, és nem egy suli járt így az országban... ráadásul a java még csak most jön.. + amit ráteszünk most ezzel az érettségi mizériával.
2020. ápr. 17. 18:11
 22/22 anonim ***** válasza:
20# Az USA-ban, illetve Brazíliában már kezdenek felébredni az emberek. Nem hagyják az embereket, hogy normálisan dolgozzanak, ellenben a rezsit ugyanúgy elvárják, hogy fizesse az ember, néhány vállakozónak még a KATA-t se engedték el, s ugye itt az érettségi témakör. Ezek után mennyire komolyan vehető ez az egész? Bizonyított tény az is, hogy csak a gyengébb, amúgy is már haldokló szervezetre veszélyes ez az egész. Legyen több teszt, s aki veszélyeztetett az maradjon otthon. De ez, hogy bezárjuk az iskolákat, gyárakat, hát... Több ember fog meghalni a pénztelenségben, mint ebben a valamiben. Erre kellene rájönni végre, nem mindent elhinni, amit a tévé le ad.
2020. ápr. 17. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!