Svéd csere diákok megmentettek egy kutyust akit bezártak a náci rendőrök az autóba? .
Jah, bevettük a maszlagot.
Pont a napokban volt fent, hogy Svédországban is már napi szinten robbantanak.
#11 + Célzom itt arra, hogy egyes becses oldalak csak ezzel vannak tele. De miért is ne lennének, míg az olyan emberek mint te, igényt tartanak az agymosásra? Míg a te agyadat félelemmel mossák, addig külföldön olyan fizetéseket biztosítanak az embereknek, amiről te/mi csak álmodhatunk. Látod, kinek mi jut. Valakinek jólét, valakinek meg egy teremtett szörny, amitől megvéd állambácsi és slussz.
Mellesleg az Európában élő bevándorlók nagy részét behurcolták a történelem során vagy később meghívták (olcsó munkaerő miatt) Európába. Látom nagyon tisztában vagy azzal, hogy hány országnak volt gyarmata és azzal is, hogy egyes országok a mai napig is rendelkeznek területekkel.
Ülj le és tanulj inkább, mert így csak kiröhögteted magad a tudatlanságoddal.
Te miről beszélsz?
Nem zavar az a tény, hogy naponta robbantanak?
Szerinted ez normális?
Itt akinek nagyon kimosták az agyát, az te vagy.
Ez meg a fő röhej:
Ha Magyarországon lenne ez, már telesírta volna a baloldali média a netet.
#14 Én külföldön élek 3 éve és nagyon nem ezt tapasztalom.
Mit nem értesz ember? A világon tegyük fel a magyarok tesznek 10000 jó cselekedet, illetve 100 rosszat. (Nagyon egyszerű példa). Egy külföldi lap mind a 100 rosszat megjelenítené az újságokban (a lehető legcifrábban) amit Európában elkövettünk, DE egy jót sem. Te mit gondolnál? Még mindig nem érted? Ugye kapizsgálod már?
#13-as
Nem a 11-es vagyok.De szeretnéd reagálni a kérdéseidre.
Bocsi,hogy jön az össze,hogy külföldön sokat keresnek az emberek és az,hogy az agyát valakinek mossák?
Nem kell fideszes birkának lennem aki az m1 előtt ül egész nap,hogy rájöjjön az ember szimpla adatokból,hogy igen is van egy bevándorlás mely hosszú távon nagy gondokat fog okozni Európában.(Igen nem vagyok fideszes még mindig)
"Mellesleg az Európában élő bevándorlók nagy részét behurcolták a történelem során vagy később meghívták (olcsó munkaerő miatt) "
Igen ez így van.És akiket a videóban láttál azok szerinted hány évesek? És mikor jöttek ide?
Nem a vendégmunkásokról van szó akik eléldegélnek békésen ,hanem akik itt van és balhét csinálják...
Mellesleg akinek nem volt gyarmata annak nem muszáj befogadnia?
Vagy akinek volt annak kötelező?
#15-ös Elárulod merre felé laksz? És ott milyen a helyzet.
Igazad van,hogy nem szabad csak a rosszat emlegetni folyton.De mit gondolsz ha 20 év múlva 40 millióan lesznek.Melynek elég nagy része fiatal.És csak legyen 100 ezer aki radikális nézeteket vall,még hozzá vallási fanatikus is...Akkor mi lesz itt?
Ilyen összecsapások lesznek minden nyugati nagyvárosban? Ne legyen...
"Még mindig nem érted?"
Te nem érted.
A mindennapos robbantás egy európai országban az nem az a kategória, hogy jó, nincs abban semmi.
Hanem a ku rva gáz kategória.
#18 Ki írta hogy jó, nincs ebben semmi rossz? Ezt te írtad!
Én pont olyan példát hoztam fel, hogy milliószor több normális ember/helyzet van, mint a te általad emlegetett robbangatós. Minden országban vannak hülyék, de attól még nem mindenki lesz hülye. Érdekes módom mégis százezrek mennek külföldre dolgozni Magyarországról. Biztos azért, mert az általad említett "izgalomra" vágynak, meg egy rakétára a $e**ükbe. Tiszta nevetséges.... Ha olyan állapotok uralkodnának, mint amit te lefesteni próbálsz, a kutya se menni nyugatra, hülye lenne bárki is oda menni melózni. De mint látod nem, nem ez a tapasztalat. Tehát nem tudtál semmit bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!