Csak szerintem a katonák emlékének megalázása ez a kitörés napi náci túra? Miért engedik ezt?
Szerintem sem kéne sem a nácizmust, sem a kommunizmust belekeverni az évfordulóba.
Ez nyílt provokáció.
Csatlakozom #1-hez: nyílt provokáció.
Az én nagyapám nyilas tiszt volt, és én inkább az elhatárolódást választottam.
Nekem nincs miért szégyeneznem.
Bár azt is biztos forrásokból tudom, hogy rengeteg deportálásra kijelöltnek szólatott, hogy tűnjön el mielőtt odaérnek.
Szerintem is meggyalázzák az elesett katonák emlékét
Nem tudom miért engedik lejáratják ezzel az országot
Az én dédapámnak meg kézigránát repesz vitte le három újját. Sajna nem ismerhettem, pedig szívesen kérdeztem volna tőle pár dolgot.
Nade. Miért érzi fontosnak mindenki, hogy leírja a személyes veszteségeit? Ez is érdekes téma.
Ezt az egész kitörési túra dolgot az ellenzék kezdte el felfújni és utána kaptak rá a nácik az egészre.
A legeslegeslegelején tudod miből indult az egész balhé kérdező? Ne a mostanira gondolj, mert már évek óta megy a balhé a túra körül. Tudod mi szúrta sok megélhetési ellenzékis, rettegő, stb szemét? Az, hogy miért merészelnek SS hadosztály pecsétet tenni a túralapra, ha teljesítetted a túrát. Mert az egész túra megemlékezés volt nemzetségtől függetlenül azokra, akik a szovjetek ellen megpróbáltak kitörni és elestek. Emiatt az állomásokon mindig kaptál különböző pecsétet és bemutatták valamennyire éppen melyik hadosztály, civilek, stbk mivel próbáltak harcolni.
Ezen ment a hiszti. Az nem volt baj, hogy valamelyik évben ugyanúgy a szovjet hadosztály pecsétjét is megkaptad, stb, csak azt, hogy őket azonnal vegyék ki.
Ebből indult az egész balhé még évekkel ezelőtt és ebből nőtte ki magát a náci túra.
Az ,,Antifa" tüntetők meg ismét megmutatták közel se különbek, mint a nácik, mert kb. ugyanolyan viselkedést toltak. Antifáknak is ennyi energiájuk van inkább tolnák le a képüket és próbálnák megoldani ténylegesen politikai haszonszerzés nélkül a problémákat Kelet-Magyarországon. Mert legtöbbjük is csak addig Antifa, amíg politikai hasznuk van belőle.
"Ne a mostanira gondolj, mert már évek óta megy a balhé a túra körül. Tudod mi szúrta sok megélhetési ellenzékis, rettegő, stb szemét? "
MOst a megélhetési ellenzékinél kire gondolsz? SZDSZ, MDF, MSZP, Fidesz, FGKP?
Nem úgy kellene úgy beállítani, hogy pár éve van balhé, mikor már első alkalom óta voltak balhék nem ok nélkül.M Vajon miért pont olyanok mondanak beszédet, akik a eredeti hungarista mozgalom jogutódjának nevezik magukat, vagy olyan német párt vezetője, aki a NSDAP örökösének definiálják magukat. Olyan beszédek hangzanak, amik az akkori kor ideológiai harcát kívánják folytatni.
9: De jó, hogy az első alkalmakkal nem volt még balhé. :D Utána kezdtek el hisztizni az SS pecsét miatt, holott kihangsúlyozták az akkori szervezők többször is, hogy nem az SS katonákat akarják éltetni, stb, hanem egységesen mindenkiről meg akarnak emlékezni. A kialakult hiszti miatt kezdték el lefoglalni maguknak a rendezvényt a tényleges nácik.
Igen, rájuk gondoltam, mert ők verték a nyálukat a pecsétek miatt. Akik a nácik miatt hisztizik, az utána ne csodálozzon, hogyha megjelennek a nácik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!