Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem a katonák...

Csak szerintem a katonák emlékének megalázása ez a kitörés napi náci túra? Miért engedik ezt?

Figyelt kérdés
Emlékeznünk kell az elesett katonákra, de nem kéne ezzel együtt éltetni a nácizmust. Nekem is ott volt a keleti fronton az egyik dédnagyapám, de nem önként ment ki és mentális betegként tért haza, legyengülve, teljesen meggyötörve. Soha nem szabad elfelejteni, hogy a nácik milliók életét tették tönkre. Erre kéne emlékeztetni mindenkit, hogy soha többé ne nyerjen teret ez a mocskos, embertelen ideológia.
2020. febr. 9. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Nézd engem azért szórakoztat, amekkora cirkuszt lenyomnak itt mind a két oldal. Remélem ez kitart addig, amikor mind a két oldal nyugdíjas lesz és akkor majd összeengedik őket bunyózni. Azt szívesen megnézném.

"Antifáknak is ennyi energiájuk van inkább tolnák le a képüket és próbálnák megoldani ténylegesen politikai haszonszerzés nélkül a problémákat Kelet-Magyarországon"

Köszi ide nem kell, ahogyan a Magyar Gárdások is csak masíroztak majd gyorsan tovább álltak innen, max maradtak pár hétig, de ide azért nem költöztek.

2020. febr. 9. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Kevesen gondolják így, a baloldal inkább háborúellenes, hazaellenes, úgy gondolja, rossz oldalon álltunk. A nácizmussal fogtunk akkor össze, hogy visszakapjuk területeinket, ill. közelebb állt az értékrendünkhöz. Míg a kommunizmus ellen az utolsó töltényig harcoltunk.

Ha megnézzük a mai állapotokat, hogy hova jutottunk a ballibek győzelmével, talán érthető a fehérek akkori áldozata. A liberálisok egyébként még sokkal több ember életét tették tönkre. Csak a belgák több embert öltek meg, mint a németek... 100 milliók élték le az életüket a kommunizmusban a Szövetségesek miatt.

2020. febr. 9. 23:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel a kitörés túrával semmi baj nem volt, míg Schmuck Andor máson éppen fogást nem találva, végighisztizte anno az erre fogékony tv-csatornákat mondván: náci veszély. Amikor én is részt vettem a túrán, semmi vérlázítót nem tapasztaltam (pedig messze nem vagyok náciszimpatizáns), viszont megdöbbentő volt átélni éjjel, a hidegben azt a szántásokon való bukdácsolást, azt az erdőkben bolyongást, ami még békeidőben, szervezett formában is teljesen lefárasztott, nemhogy lefáraszthatta a rájuk vadászó, kimerült, sebesült katonákat az a menekülés annak idején.

És értem én, hogy most mindenki okoskodik, hogy értelmetlen volt kitörniük a várból, mert mennyien elestek, de ha maradtak volna, vajon hányukat, milyen módon mészárolták volna le a felbőszült szovjet katonák. AZ én szememben, bármit is követtek el előtte, bármilyen alakulat tagjai voltak is, csak pusztán az, hogy megpróbáltak kitörni egy szinte áthatolhatatlan ostromgyűrűből, na az nem semmi tett volt. Vajon közülünk hányan mernék ezt megkísérelni. Pláne a nagyhangú okoskodók közül.

Érdemes egyszer megtapasztalni a túra nyújtotta élményt. A sok kis plüssnáci nagyja el sem jut a célig.

2020. febr. 10. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!