Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Magyarok miért nem kapunk...

Mi Magyarok miért nem kapunk a milliószám érkező kínai maszkokból? Erdélyi oldalak meg azzal vannak tele hogy kamionszámra kapják ezeket. Vagy már 2022-re kampányolnak a határon túliak körében?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 10:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
elírtad,kérdezőcske 19-ben, helyesen: Gyurcsány Miniszterelnök Úr pedig ki akarta árusítani Magyarországot a globalokrata libertánsoknak. Ezek a fránya félreütések!
2020. ápr. 16. 15:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Én katonai gázálarcban mentem a pennybe. Nem adok tán 6 ezret egy szar maszkért mikor 3000ft egy új gázálarc új szűrővel.
2020. ápr. 16. 17:32
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező te mit vettél be? Írtam,hogy határontúli vagyok( felvidék),ja és magyar.Ide adózok.Na most már habzik a szád?gyurcsány kiállt a magyarok mellett? 😀😀😀😀
2020. ápr. 16. 20:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Sanyarú sorsod lehet kérdező,a kedves gyurcsányod egy bukott politikus
2020. ápr. 16. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:

"katonai gázálarcban mentem a pennybe" :)))))))

szkafander ajánlott, ne adjuk alább

[link]

2020. ápr. 17. 10:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Ti harminc év alatt folyamatosan elszívtátok az orvosainkat és az ápolóinkat, akiket a mi adónkból, NEKÜNK képezett ki az állam, közpénzen, államilag támogatott helyeken, állami ösztöndíjakkal, állami bentlakásban, stb.

Vigyétek vissza a rohadt maszkjaitokat és gumikesztyűiteket, amiből amúgy sem láttunk egy árva darabot sem (csak a hírekben!), és jó mélyen helyezzétek fel a végbeletekbe!

Nekünk meg küldjétek vissza az orvosainkat, szakápolóinkat, a szakképzett munkaerőt, akiket a mi pénzünkön képezett ki az állam NEKÜNK, és most titeket gyógyítanak! A ti országotok meg még röghöz is köti őket X éves szerződésekkel, hogy ha akarnak, se tudjanak hazajönni!

Szóval tisztességes cserét ajánlunk: vigyétek innen, amit amúgy se kért tőletek SENKI, és adjátok vissza mindazt (és mindazokat!) ami IDE TARTOZIK, és a mi pénzünkből hullott az öletekbe, mint olcsó munkaerő!

MOST!!!

2020. máj. 6. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!