Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem visszatetsző az egy...

Nem visszatetsző az egy kicsit hogy csupa gazdag hírességgel meg sportolóval promózzák a maradj otthont? Tízezrek vesztik el az állásukat élnek panelban?

Figyelt kérdés

Persze a neten még tőlük is megvonná a sok maradjotthon profilképes hogy heti egyszer kimenjek a parkba.

Nyilván nem megyünk plázázni egymás nyakába sem. Viszont aki olyan házban él ami felér egy kastéllyal és annyi pénze van hogy bármit megrendelhet mint a balázs shown felkapaszkodott balázs és társai addig sokaknak már az kikapcsolódást nyújt ha kimehet a parkba egyedül.

Jönnek sokan jaj miattad kapja el a nagyi az úton. Na de a nagyi veszélyeztetett ne menjen a parkba. Meg hogy miattad nem lesz vége a járványnak. Na ja. Ez már azért is csacsiság mert ettől csak meredekebb lehet a görbe nem laposabb. Valamint sokan otthon vannak aki kimegy sem napi szinten megy ki heti egyszer csak. Attól nem dől össze a világ. A rendőrség pedig tapasztalatok alapján nem különösebben járőrözik gyalog sok városban.

Szerintem sokan már túltolják ezt a maradjotthont. Én ár ha a tv-ben meghallom átkapcsolok. Tudom van értelme de akkor is. Arról amit a gazdasággal tesz ez a helyzet pedig még nem is beszéltünk.

2020. ápr. 15. 21:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
#19 Senki sem állította, hogy nem haltak meg benne fiatalok. Én azt írtam, hogy öregek ÉS betegek. És az ő halálukat sem biztos, hogy a koronavírus okozta, csak meg voltak fertőződve, amikor meghaltak, esetleg meggyorsította a haldoklásukat.
2020. ápr. 16. 16:39
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

#21 Hát ez az. Én csak arra céloztam, hogy butaság úgy állni a dolgokhoz, hogy a fiatalság garanciánk. Hisz a fene tudja mi lesz 1 hét, 1 hónap múlva.

Ez olyan, mintha az mondaná valaki, ugorj a kocsi elé, ma 99% az esélye, hogy túléled és csupán 1%, hogy nem. Hát én köszönöm szépen, nem próbálom ki a dolgot.

2020. ápr. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!