Nem visszatetsző az egy kicsit hogy csupa gazdag hírességgel meg sportolóval promózzák a maradj otthont? Tízezrek vesztik el az állásukat élnek panelban?
Persze a neten még tőlük is megvonná a sok maradjotthon profilképes hogy heti egyszer kimenjek a parkba.
Nyilván nem megyünk plázázni egymás nyakába sem. Viszont aki olyan házban él ami felér egy kastéllyal és annyi pénze van hogy bármit megrendelhet mint a balázs shown felkapaszkodott balázs és társai addig sokaknak már az kikapcsolódást nyújt ha kimehet a parkba egyedül.
Jönnek sokan jaj miattad kapja el a nagyi az úton. Na de a nagyi veszélyeztetett ne menjen a parkba. Meg hogy miattad nem lesz vége a járványnak. Na ja. Ez már azért is csacsiság mert ettől csak meredekebb lehet a görbe nem laposabb. Valamint sokan otthon vannak aki kimegy sem napi szinten megy ki heti egyszer csak. Attól nem dől össze a világ. A rendőrség pedig tapasztalatok alapján nem különösebben járőrözik gyalog sok városban.
Szerintem sokan már túltolják ezt a maradjotthont. Én ár ha a tv-ben meghallom átkapcsolok. Tudom van értelme de akkor is. Arról amit a gazdasággal tesz ez a helyzet pedig még nem is beszéltünk.
De, erőteljes fiatalok, sőt gyerekek is meghalnak benne.
Az öregek, meg a betegek persze többen, de ez így volt eddig is, most meg felerősödött, amit megelőzhetnénk.
Az egész maradjotthon-kampány visszatetsző, mert nem a vírus megfékezése a célja, hanem a gazdaság tönkretétele. Ehelyett azt javaslom, fontossági sorrendben:
- menj dolgozni, és a tőled telhető legjobbat nyújtsd
- vásárolj, lehetőleg magyar boltban, magyar terméket
- találkozz a rokonaiddal, barátaiddal, pároddal
- mozdulj ki, sportolj, kirándulj
- legfőképpen pedig: #nemaradjotthon
Bárki meghalhat ebben a betegségben. Aki arra alapoz, hogy fiatal és egészséges (?) így simán megússza, az hülye. Mindenki veszélyben van. Egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy mi lesz velem/veled ha elkapom/d.
Mellesleg én falun lakom, heti 1x én is sétálok az erdőben. Senkivel nem talizom általában, ha mégis nagy ritkán, félreállok. Vagy bringázok. Persze tudom, ez városokban nem ilyen egyszerű.
Ráadásul ma mondta a néni hogy 60-an vannak lélegeztetőn. Akik jó eséllyel idősek és jó eséllyel ők lesznek a következő napok áldozatai.
Ez szomorú de az is hogy családok fognak éhen halni mert nincs munka.
15
Te vagy a hülye, mert itt riogatsz mindenkit. Voltam már influenzás, és nem haltam bele, ebbe sem fogok, ha netán elkapom, de kicsi az esély, mert óvatos vagyok, de ez alatt nem azt kell érteni, hogy ki sem teszem a lábam otthonról, mert bizony járok-kelek, amikor csak kedvem szottyan. Persze más lenne a helyzet, ha magasvérnyomásos cukorbeteg lennék végstádiumos végbél rákkal.
Én szépen leírtam a véleményemet. Ha nem tudtok emberi módon kommunikálni, nem kell sehogyan sem.
Te csak a ti kedvetekért: úgy vettem le, hogy ti Magyarországról beszéltek. A probléma viszont az egész világot érinti. Európában és a világon úgy általánosságban, haltak meg fiatalok a koronavírusban. Mi alapján döntötték el, hogy Magyarország kivétel lehet? Legyen, nagyon remélem az is lesz. De ilyen állítani nem lehet, mert nem tudhatjuk. Világos? Vagy valamelyikőtök jövendő mondó netán? 🤷♂️🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!