Szerintetek sem túl szerencsés az operatív törzs frontembereinek megválasztása?
Nem a szakmai hozzáértésüket vitatom hanem a kiállásukat...
Kovács Zoltán posztára történt kinevezése szerintem pl. telitalálat de az operatív törzzsel nem tudok megbékülni.
A súlyosan értelmi fogyatékos válaszolók kedvéért:
"Nem a szakmai hozzáértésüket vitatom hanem a kiállásukat..."
kiállás - modor, szokás, viselkedés, magatartás, habitus, attitűd, magaviselet, fellépés, viselkedésmód, hozzáállás, viszonyulás
Húha! Cecília magyaráz... Maximum felolvas, de milyen lassan.
... nem túl szerencsés a megválasztása... - kinek nem? A megválasztónak (hibás kifejezés, odaparancsolás a helyes) Baromira szerencsés. Ezt akarta. Nekem baromira szerencsétlen. Ezt az egyet nem akartam.
... telitalálat... - bár az lenne. A megfelelő helyen. Bár nem ő érdemelné, hanem a kiválasztó. mi is a poszt célja? Ja, a megtévesztés, lekezelő hazugság, letromfolás, szellemi agyonverés? Szerintem kiválóan látja el. Tényleg telitalálat. Majd szólok, hogy ellenkezőre lenne szükség.
Vagy mégse szólok. Mindenki főjön a maga levében. És egye meg, amit főzött. A vírusokkal meg megbeszéltem, kerüljük egymást, így mindenki jól jár.
"Rajta nem azt látom, hogy a Fidesz embere, hanem egy igazi rendőr."
Minden rendőr ugyan onnan "föntről" kapja az utasítást, szóval ha nem akarja bebukni a karrierjét, akkor kénytelen a Fidesz füttyére táncolni.
Mert a többi frontembernek milyen a kiállása ? :D
túl szigorú vagy velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!