Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek sem túl szerencsés...

Szerintetek sem túl szerencsés az operatív törzs frontembereinek megválasztása?

Figyelt kérdés

Nem a szakmai hozzáértésüket vitatom hanem a kiállásukat...

Kovács Zoltán posztára történt kinevezése szerintem pl. telitalálat de az operatív törzzsel nem tudok megbékülni.

2020. ápr. 15. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

A súlyosan értelmi fogyatékos válaszolók kedvéért:

"Nem a szakmai hozzáértésüket vitatom hanem a kiállásukat..."

kiállás - modor, szokás, viselkedés, magatartás, habitus, attitűd, magaviselet, fellépés, viselkedésmód, hozzáállás, viszonyulás

2020. ápr. 15. 12:56
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Már rég nem mézem ezeket az "irányított" "sajtótájékoztatókat", ehhez az életem még karanténban is rövid. Müller kritikán aluli, Lakatos teljesen korrekt, a többiekre nem emlékszem.
2020. ápr. 15. 14:02
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Bezzeg, ha lenne ott egy szőke nagymellű hírolvasó maca, arra emlékeznél, mi? :)
2020. ápr. 15. 14:41
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
13-as: félrement, nő vagyok:) Szerintem az csak jó jel, ha nem emlékszem, mert akkor annyira rossz nem lehetett.
2020. ápr. 15. 14:50
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

Húha! Cecília magyaráz... Maximum felolvas, de milyen lassan.

... nem túl szerencsés a megválasztása... - kinek nem? A megválasztónak (hibás kifejezés, odaparancsolás a helyes) Baromira szerencsés. Ezt akarta. Nekem baromira szerencsétlen. Ezt az egyet nem akartam.

... telitalálat... - bár az lenne. A megfelelő helyen. Bár nem ő érdemelné, hanem a kiválasztó. mi is a poszt célja? Ja, a megtévesztés, lekezelő hazugság, letromfolás, szellemi agyonverés? Szerintem kiválóan látja el. Tényleg telitalálat. Majd szólok, hogy ellenkezőre lenne szükség.

Vagy mégse szólok. Mindenki főjön a maga levében. És egye meg, amit főzött. A vírusokkal meg megbeszéltem, kerüljük egymást, így mindenki jól jár.

2020. ápr. 15. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Nekem a két rendőr szimpatikus, főleg Gál Kristóf szóvivő. Ha az egész rendőrség és hatalom olyan lenne, mint amilyen benyomást ő kelt az emberben, a legboldogabb ország lennénk. Nem görcsbe rándulna a gyomrom, amikor meglátok egy rendőrt, hanem nyugodtság töltene el. Rajta nem azt látom, hogy a Fidesz embere, hanem egy igazi rendőr. Szerintem legbelül még rendszerkritikus is.
2020. ápr. 15. 15:37
 17/25 anonim ***** válasza:
15%

"Rajta nem azt látom, hogy a Fidesz embere, hanem egy igazi rendőr."

Minden rendőr ugyan onnan "föntről" kapja az utasítást, szóval ha nem akarja bebukni a karrierjét, akkor kénytelen a Fidesz füttyére táncolni.

2020. ápr. 15. 15:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
De belül még lehet más a meggyőződése. Nyilván a hivatás része az engedelmesség, de egy ilyen rendőr nem fog veled szemétkedni feleslegesen.
2020. ápr. 15. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Mert a többi frontembernek milyen a kiállása ? :D

túl szigorú vagy velük

2020. ápr. 17. 21:50
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Hát még annak a frontembernek milyn amelyik péntek reggelente beül a kossuth rádióba... észt osztani.
2020. ápr. 18. 03:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!