A mostani korlátozásoknak valójában annyi értelme van, hogy úgy ahogy felkészüljön az eü a tömeges megbetegedesékre?
Védőoltás legfeljebb jövőben lesz, addig egyszerűen lehetetlen várni. Sok ember már most éhezik, a turizmus/vendéglátásban 10 ezrek lettek munkanélküliek, ez a maradék két hónap nemsokára lejár, muszáj dolgozni. Az Usában úgy gondolják 2022-ig kell fenntartani a korlátozásokat, ebben az esetben nem 2-5% fog meghalni a vírus miatt hanem 40-50 éhen, visszatér az utcákra a bűnözés, szegénység lesz. Tényleg van értelme ennek az egész #maradjotthonnak?
#20, Nekem is van tervem és van tartalékom is úgy egy évre de legalább 5 ismerősöm most veszítette el az állását tartalékuk nincs, ez a munkanélküli 2 hónap múlva lejár azután hová mennek?
Mellesleg nem tudsz úgy védekezni hogy ne kapd el, kaját rendelsz, boltba, sétálni mész, előbb utóbb elkapja mindenki.
Én is támogattam eddig ezt a stayhome megoldást de előbb utóbb mérlegelni a két rossz között, mert lehet a vírus kevesebb áldozattal jár a kialakult helyzetnél.
Már az sem normális hogy egészségügyünk sincs, betegeket küldenek haza a kórházakból, fogászatra, vizsgálatokra nem járhatunk, én nem rinyálok de nagyon nem normális és kétlem hogy hosszú távon fenntartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!