Két egyszerű kérdés Karácsony Gergelyhez. Szerintetek? Többi lent.
1.A Kormány feladata, de egyébként volt vizsgálat és mindent rendben találtak.
2. Karácsony biztosított felszereléseket, amennyit tudott, Soros pénzét is erre használta fel.
Több idősotthonban is rossz állapotok vannak, az is az ő hibája?
Szerintem ilyen helyzetben ezt művelni, amit az egész parlament művel, kritikán aluli.
31# ezt te honnan veszed???
Én ilyenekről nem tudok...
Mit honnan vesz?
A főváros például az állammal ellentétben tesztelte az idősotthonok lakóit. Szerinted ez például ingyen van?
31. vagyok
Mit honnan tudok?
Hogy az idősotthonok vizsgálata alatt mindentvrensben találtak. Mert le van írva a vizsgálati eredmény.
Karácsonyék adtak e felazerelést?
Ennek is utána nézhetsz.
Sok idősotthonban gond van?
Napról, napra derül ki.
Hallgasd meg mind a 2 oldalt, főleg, ha a rágalmazott fél, tényekkel válaszol vissza.
31-34
Már írtam, hogy a vizsgálat még folyik. Nem tudom, milyen "papírról" beszélsz.
Nem csinálták, ami elő volt írva, csak a "tesztelésről" beszéltek, hogy fizethessenek a magáncégnek.
A sorospénzről sincs egy szó se.
És különben se a főpolgi az első -ebben az ügyben-, akit elő kéne venni, hanem a GyNémeth meg az otthonvezető.
36
Egy másik kérdéshez csatolták, azt hiszem, arról lehet szó.
Érdemes jól átnézni, elolvasni, tanulságos. De hivatkozási alapnak nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!