Két egyszerű kérdés Karácsony Gergelyhez. Szerintetek? Többi lent.
De akkor miért nem kérdezed meg rendesen, Jurák Katához méltó módon:
Ha Karácsony önző módon eddig is csak a saját és haverjai zsebének kitömésével volt elfoglalva Gyurcsány Ferenc utasítására, akkor hogy fogja felelősen felhasználni a Soros György által más emberektől ellopott pénzt?
26
Kekeckedés helyett NE ÍRJUK le helytelenül az adott szót.
A sejt-sejtés-sejtelem-sejtem, az pontos j-vel írandó.
Nem csoda, hogy a gyk-t olvasók eltévesztik, annyit lehet hibásan olvasni, sajnos. Ez is egy vírus...
Az nem tetszik ebben a figurában, hogy mikor "nyert" tavaly, akkor ment a keménykedés meg az ígérgetés (ebből még szinte semmi nem valósult meg, dolgokat leállítani pedig nem nagy kunszt), hogy "HŐHŐŐŐŐŐŐŐŐŐJ Fidesz-verés! Hőőőőj, a demokrácia BAJNOKA nyert! Legyőzetett a gonosz kormány!!!!!!!!!!!!!! Most majd fekékbe rúgjuk őket!"
Most viszont a retorikája az alábbi "Brühühű, kérem ne bántcanak, én cak egy ajanyosz kiszfiú vagyok, szemmiről sze tehetek, szipp-szipp, cak a cúna kolmán gonockodik velem, a cúna nadfiúk cúnát mondtak lám hüppp hüppp..."
Kerdezonek teljesen igaza van!
Hol van az a pénz? Mire költik? Megkerdeztek e az embereket h mire költsék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!