Tulajdonképpen a magyar embereket ítélik el amikor Magyarországot kritizálják mindenhol?
Hiszen a magyar kormány mögött komoly támogatottság áll, a magyar emberek többsége szavazta meg.
Mégis miért kiáltanak diktatúrát Nyugaton?
Egy demokráciában lehet egy pártnak két harmados többsége is. Keverik az észak-koreai, iráni diktatúrával amelyek igazi diktatúrák.
Persze mindig az a duma h nincs pénz meg akkor ezek a vallamatok kiviszik a tőkét az országból.
Most nem viszik ki? Röhögnöm kell.
11
A béreket ne a német vagy francia bérekhez hasonlítsd kérlek, hiszen ott nem volt 50 év szocializmus, tudtak fejlődni.
A bérek jelenlegi szintje pedig nem a Fidesz miatt van, nézz körül más környező országokban is ilyen vagy még rosszabb szinten vannak a bérek.
Ez felfele ívelő pályán van, folyamatosan nőnek a bérek, de minimum még 20 év mire elérjük a nyugati államok bérének 75%-át. Akkora hátránnyal indultunk.
De a magyar gazdasági növekedés jelenleg a leggyorsabb Európában.
"De ha a magyar emberek már 10 éve támogatják ezt a pártot akkor közvetetten a magyar embereknek szólnak be."
Nem a magyar emberek támogatják ezt a pártot, csak a magyar emberek egy csoportja. Ha nekik beszólnak, az engem nem zavar, tudom, hogy rám nem vonatkozik, mert én nem támogattam őket.
"A bérek jelenlegi szintje pedig nem a Fidesz miatt van, nézz körül más környező országokban is ilyen vagy még rosszabb szinten vannak a bérek."
A probléma az, hogy egyre inkább lehagynak minket a környező országok. Nem is olyan rég még a szlovákokat hordták Magyarországra dolgozni. Mostmár elég sok járat van visszafelé...
"Ez felfele ívelő pályán van, folyamatosan nőnek a bérek, de minimum még 20 év mire elérjük a nyugati államok bérének 75%-át. Akkora hátránnyal indultunk."
Mármint 20 év múlva elérjük a mostani nyugati bérek 75%-át, ugye így akartad mondani? Bár még ezt is kétlem. Amíg a legtöbb létrejövő munkahely az egyszerű összeszerelésre épül, addig nem fogunk közelíteni Nyugat-Európához. És akkor még nem volt szó az igen egyszerű emberek mentalitásáról.
"De a magyar gazdasági növekedés jelenleg a leggyorsabb Európában."
Legfeljebb az egyik leggyorsabb, de valóban volt 1-2 negyedév, amikor a mi adataink jobbak voltak másokénál. Mondjuk van honnan fejlődni, az is igaz. És itt nem csak arra a bizonyos 8 évre gondolok. Azt ugye tudod, hogy Orbánék is leginkább azzal tartják "versenyképesnek" Magyarországot, hogy alacsonyan tartják a béreket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!