Kedves Fidesz szimpatizansok! Tehet-e bármi olyat a kormány vagy OV, ami miatt kiabrándultok belőlük? Mi tudna törést okozni?
Ha ugyan olyan felelőtlen gazdasàgpolitikat folytattna mint az mszp-szdsz kormány abban a bizonyos 8 évben.
Szerintem azok az elvakultak akik nem hajlandóak tudomásul venni ezt különbséget a két brigad között. Termeszetesen vannak elvakult fideszesek is. Nem gondolom hogy a ket szavazótábor különbözne értelmileg vagy erkölcsileg. Ilyenek az emberek hogy erzelmi alapon döntenek, aztan ha a masik tábor vezere azt mondja: 2+3=5, azt is megmagyarazzak hogy nem úgy van.
Ezt úgy mondom hogy szoci erzelmű családba nöltem fel es annak idején rászavaztam.
Nálam az nem fer bele hogy 4 évig nem csinalnak semmit, közben az ország a csöd közelébe kerül mert úgy elszáll az adóság. Mindezt csak azert hogy 2006ba megnyerje a választást.
Ha Orbán ezt csinálná rá se szavaznák az tuti.
Arról hogy lopnak. Most őszintén, ki nem lopot itt az elmúlt 1000 evben?
Jellemző hogy olyan dolgokat, amik mindig is jellemzőek voltak erre az országra, egymásra fognak.
Szóval ez egy gyakorlatias döntés nálam, nem erzelmi vagy ideologiai.
Ha fővárosi lennék a főpolgármesteri választáson a Puzsérra szavaztam volna. Az ő gondolkodásával nagyon tudok azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!