Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez is hatalmas eredmény hogy...

Ez is hatalmas eredmény hogy a semmiért gürcölnek az magyarok?

Figyelt kérdés

Körül lehet nézni hogy a gyárakban mennyiért gürcölnek a magyarok.

5-600 forintért azt csinálják mint a rabszolgák. Nehogy meglássa a főnök hogy 2 másodpercre megálltál mert jön helyetted másik 10. Holnap nem kell jönni.

Pont ezért sz@rba se nézik az átlag munkást.

Nincs itt semmiféle munkaerőhiány.

A valódi jól képzett szakmunkásból van kevés. A bölcsész diplomások meg hasonlók nyugodtan mehetnek a mezőre kapálni másra nem képesek.

2020. ápr. 13. 14:44
1 2 3
 11/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

"A valódi jól képzett szakmunkásból van kevés."

Ez így van. Van viszont rengeteg olyan emberünk, aki maximum csavarhőzónak jó. De arra meg minek fizessenek többet? Azt persze egyik sem vallja be, hogy ő maga volt a saját ellensége a "valódi jól képzett szakmunkás"-sá válás útján, és inkább kormányokat, multikat, de mindenképpen másokat hibáztat.

2020. ápr. 13. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki annyiért dolgozik, amit az adott körülmények közt ki tud harcolni magának. Ha keresett szakmája van, jó szakember, akkor kérhet többet, ha meg nem adják meg, próbálkozhat máshol. Ha olyan szakmája van, ami nem kurrens, felmutatni sem tud sokat akkor örüljön ha éhbért kap. Meg hát azon is múlik, hogy az adott cég, az adott környezetbven mennyit tud kitermelni. Szar gépekkel magas adóval kapzsi tulajdonossal nem lesz sok a bér sem.

Most azonban annyiban más kicsit a helyzet, hogy teljesen abnormális állapotok álltak be az állam beavatkozásai miatt, teljes szektorokat lehetetlenítettek el ok nélkül, csak azért mert félni kell és egyeseket zavar, hogy mások szabadok lehessenek.

2020. ápr. 13. 15:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy ezt a kérdést nem törölték 2 mp alatt pedig arra számítottam. Enyhe provokáció, de attól függetlenül a téma aktuális.

Utolsó 50+ szakmás emberek hova menjenek dolgozni? A faluban csak 2 darab gyár van, annak is örülnek.

2020. ápr. 13. 15:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem gürcölök,mert eddig is kilógtam cigizni,meg ide-oda.Mostantól ez még inkább a szokásommá fog válni,mert ez miatt nem rúgnak ki.3hete túl sokat kirúgtak ahhoz hogy hozzányúljanak a megmaradtakhoz.
2020. ápr. 13. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Milyen falu az, ahol van két gyár?
2020. ápr. 13. 15:14
 16/22 A kérdező kommentje:
Minden faluban van egy gyár
2020. ápr. 13. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Teljesen igazatok van!

Következő szavazason szerzodesbe kell fogalalni az elvarasokat.

2020. ápr. 13. 15:40
 18/22 árokpart ***** válasza:
100%
Gyere el hozzánk és mutasd már meg azt a gyárat, mert én valahogyan nem látom. Lehet, hogy neked jobb a szemed.
2020. ápr. 13. 15:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Én pl. azért fizetek hogy dolgozhassak.

Mert én a mi magunk magyar módján vagyok sikeres. Ahogy dr. orbán miniszterelnök úr javasolta.

2020. ápr. 13. 16:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Erre van igény.
2020. ápr. 13. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!