Ki lehet menni? Mik a szabàlyok? Mindenki màst mond mint amiröl találok vmit a neten.
Figyelt kérdés
Kormányféle cikkekben csak annyi talàltam àpr 11 töl hosszabbitjàk a kijarasi tilalmat es hetente frissitik.
A tilalomrol annyit tudok csak hogy tartsuk be az 1 m-t es az idösekkel màs idösàvban lehet csak boltba menni.
A munkàltatom irt igazolàst hogy bejàrhatok dolgozni.
Van egy kistesom. Levihetem dunaparti setàra vagy kiràndulni vagy ilyesmi? (Panel)vagy hàz elé labdàzni?
Azt mondjàk rendörség àllitgat meg mindenkit es csk boltba lehetne kimenni. Sehol nem talàlok ilyen szabàlyzatot.
Meg hogy kötelezö a maszk.
Ilyen szabàlyzatot sem talàlok csak Izraelben vagy hol tették kötelezöve nem nàlunk.
Linket is szivesen fogadok légböl kapott szobeszed helyett.
2020. ápr. 13. 09:28
11/12 anonim válasza:
Ott van a rendelet is belinkelve abban amit elsőnek linkeltem. Ennél hivatalosabb szabályt nem találsz, mivel AZ A RENDELET. Értelmezni meg tudni kellene amit olvasol.
12/12 anonim válasza:
Az orvost meg felhívod, és elmondja, mit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!