Ki lehet menni? Mik a szabàlyok? Mindenki màst mond mint amiröl találok vmit a neten.
Kormányféle cikkekben csak annyi talàltam àpr 11 töl hosszabbitjàk a kijarasi tilalmat es hetente frissitik.
A tilalomrol annyit tudok csak hogy tartsuk be az 1 m-t es az idösekkel màs idösàvban lehet csak boltba menni.
A munkàltatom irt igazolàst hogy bejàrhatok dolgozni.
Van egy kistesom. Levihetem dunaparti setàra vagy kiràndulni vagy ilyesmi? (Panel)vagy hàz elé labdàzni?
Azt mondjàk rendörség àllitgat meg mindenkit es csk boltba lehetne kimenni. Sehol nem talàlok ilyen szabàlyzatot.
Meg hogy kötelezö a maszk.
Ilyen szabàlyzatot sem talàlok csak Izraelben vagy hol tették kötelezöve nem nàlunk.
Linket is szivesen fogadok légböl kapott szobeszed helyett.
Még mindig nincs kijárási tilalom.
Igen, bizonyos üzletekben a 65 éven felüliek mehetnek csak 9 és 12 óra között, a fennmaradó nyitvatartási időben a 65 éven aluliak.
Senkit nem érdekel a munkáltatód által írt igazolás, mert nincs ilyen jellegű ellenőrzés jelenleg.
Leviheted, ha a Dunapartnak az a része nincs lezárva (pl. jelenleg Római-part, Népsziget), vagy ha olyan helyre mentek kirándulni, ahol nincs különösebb nevezetesség, ahol tömegek verődnek össze, bár ha ketten vagytok, minimális az esélye, ha esetleg lenne is ellenőrzés, pont Titeket szúrjanak ki. Még a panelház elé is leviheted labdázni, ha másoktól a távolságot tudjátok tartani.
Kik mondják, hogy a rendőrség állítgat meg mindenkit... Engem még sosem állított meg egyetlen rendőr sem az elmúlt 2 hétben, sem pedig azt megelőzően, hogy mit csinálok az utcán. Egyebekben a kijárási korlátozás szabályozása eléggé rugalmas, szóval inkább a magyarok józan eszére van bízva, hogy betartják-e, mintsem szigorú korlátozást vezettek volna be.
A maszk használata sem kötelező, mert hiánycikk volt még néhány héttel ezelőtt is, és még most sem megoldott a teljes lakosság ellátása.
Itt az oldal végén a teljes rendeletet el tudod olvasni.
Utolso minden ejszaka hugyuti görccsökkel alszom el. Ma hajnal 2 kor is ki be szambàztam ecetes vizzel forro fürdözni.
Nem önsajnaltatàsnak irtam hanem megoldast keresek.
Nem halok bele valoban. Nem baleset meg nem elethalal kerdes. Gondolom igy el se làtnak. Csak egy kis bakterialis fertözes. Csak azert tartok mert kegyetlenek nekem igy a napok plane ha honapokig kell igy elni. Aztan ha lesz is orvos megint honapokra adnak idöpontot.
Szoval levihetem a kicsit. Ez legalabb megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!