Mi az igazság? Jobban élnek az emberek a Fidesz alatt most, mint az MSZP alatt akkor?
Nálunk, édesanyám váltig állítja,hogy most jobb világ van, mint az MSZP alatt volt.
Ő a Fideszre is szavaz, mindig.
Én akkor fejeztem be az egyetemet, amikor a Fidesz már kormányon volt.Annyira nem tudom összehasonlítani, mert "eltartott voltam".
Édesanyám mindig ki volt akadva, hogy az MSZP sokat levett adó címen a fizetéséből, most meg úgy érzi, több marad a zsebében.Sokkal többféle étel van a hűtőben.
Meg azt mondja, most tudott venni könnyen tiszta új autót.Az MSZP alatt meg nem.
Illetve, a Wellnessezés, egyfajta luxuscikkből tömegtermékké vált.Gyakran megy is ilyen helyekre.
Munkás vagyok és nincs semmilyen kötödesem fideszhez. Lényegesse jobban élek és masok is így erzik a környezetembe.
A statisztikák es gazdasági mutatok szerint ez altalános lehet.
Aki ball oldali erzelmű, akkor se fogja elismerni ha szazszor így van.
Statisztikák és gazdasági mutatók.Na pont ez az,aminek én soha sem hittem.Egyik kormánynál sem.Mellesleg soha nem voltam még munkanélküli segélyen.12 éve becsületesen dolgozom.Annyit még hozzátennék,hogy a villanyszerelő,meg a kőműves,már Gyurcsányék idejében sem keresett rosszul.Az ország fejlődése pedig az EU-s támogatásoknak köszönhető,nem annak,hogy a fidesz (milyen jól kormányoz.)EU nélkül a magyar gazdaság fejlődni sem tudna.Majd most meglátjuk,hogy milyen lesz a 2020-as év...
Sok szegény van még mindig ebben az országban,csak sokan nem járnak le vidékre egyáltalán és ezt nem veszik észre.
"12 éve becsületesen dolgozom."
Akkor valamit szarul csinálsz.
"Annyit még hozzátennék,hogy a villanyszerelő,meg a kőműves,már Gyurcsányék idejében sem keresett rosszul"
Ne magyarázd már meg nekem kívülállóként, hogy mennyit kerestünk.
Tökre lejön, hogy egy toporzékolós hülyegyerek vagy, akinek mindegy, csak menjen az Orbán!!!4!4!4!4!4
És most hogy nem csak a negatív megy, rögtön kétségbeesett és tolja a szart, hogy "akkor is, akkor is!!!".
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!