Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a maszk-mánia? A járvány...

Mi ez a maszk-mánia? A járvány elején azt harsogták, hogy semmit sem ér a maszk, felesleges hordani (ez egyébként igaz is), most meg Fehérváron pl. kötelező lett.

Figyelt kérdés
Az emberi hülyeségnek tényleg nincs határa...

2020. ápr. 11. 11:05
1 2 3 4 5
 11/50 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%
Fölösleges a maszk... annak aki BIZTOSAN nem fertőzött. De mivel a fertőzött lehet tünetmentes is, ezért azt lehet mondani, hogy ha én megtisztellek azzal, hogy nem adom át neked, akkor legyél olyan kedves és te is tisztelj meg azzal, hogy nem adod át nekem. És itt most konkrétan az én személyem helyett behelyettesíthetsz akárkit, ha engem nem kedvelsz (megértem, nem gond, lehet, hogy kölcsönös az érzés).
2020. ápr. 11. 11:32
 12/50 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt várod tőle hogy téged védjen, arra felesleges. De ha másokat szeretnél védeni az esetlegesen benned bujkáló fertőzéstől, arra elég hatékony.
2020. ápr. 11. 11:34
 13/50 anonim ***** válasza:
62%

Bazz ennyi hülyét egy rakáson.

Igen, nem véd az ellen, hogy elkapd, de nem is fertőzöl vele mást.

Fideszezni tudsz, gondolkodni nem.

2020. ápr. 11. 11:41
 14/50 anonim ***** válasza:
78%

A WHO szerint lappangási időben is képes fertőzni szóval ha itt ott köhint az ember az már fertőz ha oda keni valahová a kezét az fertőz.

Másrészt hülyeség hogy aki nem fertőzött annak nem ér semmit. Ha másban nem is de abban biztosan megakadályoz hogy véletlenül a szádhoz érj a kezeddel (vakaródzás stb. reflex mozdulatok)

2020. ápr. 11. 11:49
 15/50 A kérdező kommentje:

14

Naiv vagy, ha azt hiszed, úgy egyáltalán nem fertőz egy már megbetegedett.

2020. ápr. 11. 11:50
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondja, miért mondja...

https://www.youtube.com/watch?v=hmDvDAUB7mY

2020. ápr. 11. 12:55
 17/50 anonim ***** válasza:
86%
Engem kifejezetten zavarna maszk mert kényelmetlen a viseese idö után, viszket, meleg stb, tehát akartalanul is elekdzeem fogdosni az arconmat miatta, amit anélkül nem tennék.
2020. ápr. 11. 13:17
 18/50 anonim ***** válasza:
82%
Követik a nagy vezirt! Fehérváron meg e nélkül is fura dolgok történnek.
2020. ápr. 11. 13:26
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

#17 Virágpor allergiám van mint annyi embernek az országban. Emiatt köhécselek, időnként tüsszentek is. Marha vicces lenne mindezt maszkban megcsinálni, közben fél percenként felemelni és kifújni az orromat.

De már elhatároztam, hogy ha valaki emiatt megszól, akkor közlöm vele hogy nem koronavírus, csak szimpla TBC, úgyhogy ne pánikoljon. :)

2020. ápr. 11. 14:13
 20/50 Estádio de Felchút ***** válasza:
75%
sokat nem segít, de az egyszerű embereket megnyugtatja (talán)
2020. ápr. 11. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!