Szerintetek meddig lesz a Fidesz kormányon?
Még vagy 10 évig. Nincs olyan arc az ellenzékben, akire lehetne építkezni. Ki lenne értékelhető jelölt? Dobrev Klára? KariGeri? Mesterházy? Vagy az a Fiatal Orbán fejű Momentumos? Utoljára Bajnai volt hiteles, ha őt egységes összefogással indították volna 2010-ben, vagy 2014-ben, én simán rá szavaztam volna.
Az eddigi választásokat sem a Fidesz nyerte meg, hanem az ellenzék veszítette el. Most nagyot nyertek az önkormányzati választáson, de vissza is ütött, mert Karácsonynál alkalmatlanabb főpolgármester nem is nagyon lehetne. Kb egy szinten van hasznosságban Áder Janival.
“ Az eddigi választásokat sem a Fidesz nyerte meg, hanem az ellenzék veszítette el.”
Ami a 2/3-ad miatt ugye nem is olyan nehéz....
"de csak addig, amíg van miből krumplit osztani. A prolik nagyon hálátlanok ám."
Krumplira és száraztésztára mindig futni fogja. Nagyon ramaty helyzet kell ahhoz, hogy még ennyi se legyen.
Szerintem 2022ig
Ha nem tudják kezelni a járvány utáni recessziót akkor nekik annyi
Márpedig eddig nagyon úgy néz ki hogy nem fogunk belőle jól kijönni Ugyan úgy arrogánsak, a lopásból semmit sem vettek vissza, és ugyan úgy dilettánsan kezelik ezt is mint minden mást
Amíg gazdasági konjunktúra volt még félig behúzott fékkel is lehetett a lejtőn gurulni, ez egy emelkedő esetében nem biztos hogy működni fog..
Egyébként újabb elképesztő pofátlanság derült ki róluk. Dehát ennek sem lesz következménye... még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!