Más is félhogy a kormány viszaél a tejhatalommal?
Figyelt kérdés
Én aztán nem szertem az ilyenn dolgokat.Nem máés ez mint a demokrácoa csorbitása.2020. ápr. 10. 18:01
1/12 Estádio de Felchút válasza:
tej, sajt, sovány túró
az bizony
2/12 anonim válasza:
"Én aztán nem szertem az ilyenn dolgokat.Nem máés ez mint a demokrácoa csorbitása."
Tájékozatlan vagy. Nem most lett a Fidesznek telyhatalma, a Fidesznek akkor lett tejhatalma mikor megszavazták őt az ország élére!
3/12 mindentudó99 válasza:
Nem fogyaszthatok tejterméket sajnos. Így nem is érint a dolog.
4/12 anonim válasza:
Én félek, tegnap már nem lehetett kapni a boltban laktózmentes tejet.
5/12 anonim válasza:
Először vicces volt a tejhatalmazás, most már nem az, valami újat találjátok ki. 😑😑
6/12 anonim válasza:
Hát mit lehet tenni, ha ilyen sokan képtelenk helyesen leírni? 😂
7/12 anonim válasza:
Amúgy én is aszittem, hogy tejhatalomnak írják. Amikor hallottam, hogy rosszul írta az ellenzék, azt hittem, azt írták, telyhatalom. A j-t meg a ly-t szokták keverni.
De akkor aki még nem tudná, helyesen teljhatalom. Mint teljes. Nem tej. Online nyelvtanóra vége.
8/12 anonim válasza:
ige viszafog élni a tejhatalommal
9/12 anonim válasza:
Az embereknek mi a bajuk a tejhatalom kifejezéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!