A magyar kormány miért nem gondol az albérlet tulajdonosokra?
16.
"Nekem még lakni sincs sehol. Mindjárt megsajnállak "
Itt a lehetőség pont,hogy kivedd a kérdező egyik lakását vagy kiadja segítségnek!
Miért gondolna?
Csak magukra gondolnak.
Egy olyan állampolgár mint te meg én semmik vagyunk.
Tönkre akarják az országot tenni.
Ezért TESSÉK 2022-ben NEM a fideszre szavazni!
"Ezért TESSÉK 2022-ben NEM a fideszre szavazni!"
Hanem kire kellene szerinted? Van értelmes alternatíva?
Hát ja... Én alapból vagyok olyan lelki ismeretes, hogy nem tudnám az általam birtokolt ingatlan valakinek pénzért kiadni. A tudat, hogy valaki azért dolgozik, hogy odaadja a munkája gyümölcsét, engem elborzaszt. Nem tudnék más munkájának a gyümölcséből élni.
Én is örülök, hogy most megszopják ezek a nyerészkedők. Remélem jól elértéktelenednek az ingatlanok, és nem tudnak majd ebből megélni.
Sajnos nem biztos, hogy kamu a kérdés.
Vannak olyan vidékiek, akik a 2 gyereküknek előre megvették a pesti lakásokat, hogy majd az egyetem alatt ott lakjanak, és akkora lakásokat, hogy a rezsi meg bejöjjön a szobatársakból.
Vannak olyan nyugati-tengerentúli magyar állampolgárok is, akik kis boltot-lakást vesznek, és úgy számoltatják el üzleti útnak a magyar nyaralásaikat.
És ott vannak az olyan szoci-dks polgármesterek, akik szerint aki nem szerez 1 milliót feketén havonta, az hülye, és lakásbizniszük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!