A Miniszterelnök Úr kórházlátogatásos videója Magyarország esszenciája?
igen semmelweis ignác is egy fidesz náci volt, a kézmosás semmit se ér!
na ez a magyar baloldal!
utso:
Akkor az h vki csak kezet mos es kesztyut hord az majdnem semmit sem er ha maszkot nem hord?
teljesen mindegy, mert az átlag ember annyira nem képes felfogni ezeknek az eszközöknek a használatát, hogy gyakorlatilag kisebb kárt okoz azzal, ha egyszerűen megjegyzi, hogy amíg nem érsz haza és nem mosod meg a kezed SZAPPANNAL addig kivételesen ne túrd az orrod meg ne vedd szádba a kezed
ez ilyen egyszerű
elég csak kimenni az utcára és meg lehet nézni, hogy állandóan tapogatják és fel le húzzák a maszkokat, esznek isznak
meg lehet nézni a COVID mintavételről szóló videót, hogy a szakember hogyan védekezik a keresztfertőzés ellen
na azt nem fogod látni átlag embernél, egyszerűen túl hülye hogy felfogja és rutinszerűen csinálja
#13 Én is ezt próbáltam magyarázni ismerőseimnek, hiába.
ha felveszik a kesztyűt, máris azt hiszik hogy azzal védve vannak. Csak éppen a kesztyűs kezét nem törli le, nem mossa meg, nem fertőtleníti. Megy a boltba, összefogdossa a bevásárló kocsit - amit más használt előtte, meg minden egyebet, majd a kasszánál kiveszi a táskájából a pénztárcáját, bankkártyáját, telefonál, haját igazgatja stb. - mert a kesztyű ugye megvéd. Aztán megy a kocsihoz, azt is összefogdossa, otthon beviszi a kaját a konyhába - kesztyűben van, miért kellene kezet mosnia - pakolja egyenest a szekrénybe, hűtőbe.
A legnagyobb poén az volt amikor tegnap az üzlet előtt feltolta az arcmaszkját a csaj, majd a kesztyűs kezével kinyitotta az üdítőjét és megitta.
Semmi gondom azzal ha valaki hordja - nekem így nem kell, hisz ki fertőzne meg ha mindenkin maszk van :), de az értelem hiányzik mögüle.
36%os te nem vagy atlagember ugye?
Te is atlagember van tehat annyi eszed legyen mar h ne szidd a magadfajtat
kapcsóóójá klúbrádiót ostoba nyanya
nemtudód hogy a óóóbán népetírt?
"Te is atlagember van tehat annyi eszed legyen mar h ne szidd a magadfajtat"
nekem sincs egészségügyi rutinom, ezen nem tudom mi a szidalom
csak én mondjuk tisztában is vagyok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!