Hogyan lehet olyan ember Magyarország miniszterelnöke, akit nem érdekel a magyar ember élete?
Konkrétan azt mondja, hogy tőle aztán meg is halhatunk. Inkább Macedóniának ad maszkokat. És azzal indokolják, hogy ők állítják meg a migránsokat??? Mi van??? Azt hittem eldurran az agyam, mikor ez kiesett a Szíjjártó száján (bár döcögve, talán ő sem volt meggyőződve arról, hogy ezt így kellene közölni).
Szóval effektíve tőlük a magyar ember akár meghalhat.
Most este még mindig ő a miniszterelnök, és holnap is ő lesz.
Nem értem, hogy ez hogyan lehetséges.
És vannak olyanok még mindig, akik ezt is megtapsolják? Hogy igen, hajrá, inkább meghalok, csak a migránsok ne jöjjenek!!
1. és az a baj, hogy annyira nem is kell kinyitni, elég résnyire :D :D :D
2. kifejted, hogy miért? szívesen meghallgatom, hogy hogyan lehet ezt másképp értelmezni. tehát: nem tud biztosítani elegendő maszkot a magyaroknak, szorri, de Macedóniának ad, ez azt jelenti, hogy neki elsődlegesen a magyarok fontosak? vagy hogyan szeretnéd ezt magyarázni?
"Akkor mondok neked egy jobb érvet is. Segítsünk, hogy később ők is segítsenek nekünk."
Nekem még az sem kellene, hogy ők később segítsenek, nagyon szívesen segítek bárkinek önzetlenül. De a repülőgépen is azt mondják, hogy először magadra helyezd a maszkot (véletlenül a példa is épp maszk), utána segíts másoknak. És ez nem véletlen.
"Nagyon önző és magadnak való vagy kérdező"
Ezt arra reagálod, hogy épp leírtam, bárkinek szívesen segítek önzetlenül?
Érdekes a gondolkodás errefelé, kezdem érteni a nagy támogatottságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!