Hogyan lehet olyan ember Magyarország miniszterelnöke, akit nem érdekel a magyar ember élete?
Konkrétan azt mondja, hogy tőle aztán meg is halhatunk. Inkább Macedóniának ad maszkokat. És azzal indokolják, hogy ők állítják meg a migránsokat??? Mi van??? Azt hittem eldurran az agyam, mikor ez kiesett a Szíjjártó száján (bár döcögve, talán ő sem volt meggyőződve arról, hogy ezt így kellene közölni).
Szóval effektíve tőlük a magyar ember akár meghalhat.
Most este még mindig ő a miniszterelnök, és holnap is ő lesz.
Nem értem, hogy ez hogyan lehetséges.
És vannak olyanok még mindig, akik ezt is megtapsolják? Hogy igen, hajrá, inkább meghalok, csak a migránsok ne jöjjenek!!
"Mi lenne velünk ha más országok így gondolkoznának?"
Nem lennének más országok, mert már elpuszultak volna, ha folyamatosan mások érdekeit helyezték volna a sajátjuk elé.
Miiii???
Mi lenne velünk?!??!?
Magyarország NEM a legfantasztikusabban fejlődő gazdaságú?
NEM kiemelkedőek a gazdasági számai?
Minek nekünk segítség?
Majd mi...!!!
Legyünk már konzekvensek!
“ Kérdező ne beszélj mellé. Nekünk még mindig több van mint az másoknak.“
Az, hogy több van, nem jelenti azt, hogy elég is.
Nálunk nem osztogattak maszkokat, a sima sebészi maszk a boltban(!), nem a patikában, mert ott nincs, 700 ft darabja. Ffp3-ast meg 2-est nem találtam sehol. Szóval szerintem, amíg az egészségügynek nincs elég, és amíg az emberek nem tudnak hozzájutni, addig nem kellene osztogatni senkinek. Először a saját helyzetünket kellene stabilizálni és utána segédkezni. Amíg nem tudják ellátni az összes háztartást maszkkal, vagy amíg nem osztogatják a boltok előtt, addig nem is kellene nagyon miről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!