Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már senki sem kíváncsi különös...

Már senki sem kíváncsi különösebben Orbán bejelentéseire?

Figyelt kérdés

Nem rég még várva várta mindenki őket, égtek a facebook vonalak is óriási nagy nézőszámmal amikor élő bejelentést tett.

Most meg mintha már leszarná őt mindenki. Ez azért van, mert úgyis tudják, hogy érdemi segítséget úgysem fog adni senkinek? Csak a szokásos üres fecsegés és semmitmondó blama szöveg, aminek se füle se farka, de érdemi segítségnyújtás nulla.

2020. ápr. 9. 14:12
 1/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
77%
gyakorlatilag igen, ez a helyzet
2020. ápr. 9. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én kíváncsi vagyok
2020. ápr. 9. 14:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiak sokan, de mi lesz attól előrébb, ha harmincan is kiírják uazt a kérdést a gyk-re...??

:-DD

2020. ápr. 9. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
A híveken kívül már senkit se érdekel az üres szövege.
2020. ápr. 9. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Ennek az az oka, hogy ellaposodott a koronavírustól való félelem az emberekben.
2020. ápr. 9. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
A legfontosabb intézkedéseket már bejelentette és azok be is lettek vezetve. Mit vársz, hogy naponta változtatgat rajta, vagy újakat jelent be?
2020. ápr. 9. 14:46
 7/9 Estádio de Felchút ***** válasza:
82%

"ellaposodott a koronavírustól való félelem az emberekben"

Olyan ez is, mint a Soros, meg a migrantok. Eleinte még izgalmas rettegni, aztán már sz*rik rája az ember.

2020. ápr. 9. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Eleinte az voltam, aztán mindíg kiderült, hogy nagy átverés van mögötte. Folyamatosan ígérgetett, de még egyetlen olyan intézkedése nem volt, ami nekem jó lett volna. Mind ki van találva úgy, hogy a sleppjének jó legyen, de a kisember csak szívjon.
2020. ápr. 9. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
31%

Már????

Már 1989 óta. Akkor leírta magát. Jó, a magam problémáit nélküle is megoldom, egy időben hiába szóltam, tenni kéne, akkor "nem égtek a vonalak". Nos azóta a magamét kikapcsoltam.

2020. ápr. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!